BTC USD 31,436.4 Gold USD 1,783.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Servis Print Payslip Kertas Karbon NCR 2PLY-2UP

Sponsored Post

aadc

Freshie
Joined
Jan 6, 2011
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
tt tanah masih buat lagi x service ni?mcm mana nk contact
 

Bella98

Freshie
Joined
Dec 16, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
bro saya cas sekeping murah jer. rm10...

selalu bank mintak 3 bulan slip jadi rm30 sahaja. pastu sy pos laju

kat bro slip tu..itu saja.


kalo boleh bagi saya maklumat nama dan ic seperti kat pengenalan sebijik.

jangan pulak bin pi tulis b saja. shortform xmau. mau sebijik mcm kp punya.

bagitau sy gaji kasar berapa.

epf berapa carum berapa.

socso ada dak. xdak xpa sy kosongkn.keja sdiri biasa ada yg tak buat socso dia bos xpa.

tgk cth slip yg saya buat atas..simple jer.

kalo rajin nak email kat sy pun xpa butiran atau draft gaji yg siap2 cuma nk print saja. boleh jugak mcm tu pun.sy print saja xpayah key in apa dah.

email saya.
Mcm mana nak contact bos? Blh pass no x? Sy berminat nak buat payslip.
 

Firdausanuar

Freshie
Joined
Aug 13, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
Sallammualaikum tuan boleh tolong saya buat payslip gaji saya cume nk tambah allowance sahaja basic xpyah usik..sbab pihak syarikat saya xnak berikerjasama la
 

kaa1996

Freshie
Joined
Sep 16, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
salam macam mana yaa saya nak contact sebab saya berminat nak print payslip
 
Joined
May 8, 2021
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
bro saya cas sekeping murah jer. rm10...

selalu bank mintak 3 bulan slip jadi rm30 sahaja. pastu sy pos laju

kat bro slip tu..itu saja.


kalo boleh bagi saya maklumat nama dan ic seperti kat pengenalan sebijik.

jangan pulak bin pi tulis b saja. shortform xmau. mau sebijik mcm kp punya.

bagitau sy gaji kasar berapa.

epf berapa carum berapa.

socso ada dak. xdak xpa sy kosongkn.keja sdiri biasa ada yg tak buat socso dia bos xpa.

tgk cth slip yg saya buat atas..simple jer.

kalo rajin nak email kat sy pun xpa butiran atau draft gaji yg siap2 cuma nk print saja. boleh jugak mcm tu pun.sy print saja xpayah key in apa dah.

email saya.
I dah hantar mail.... [email protected]
Nombor contact:0126552914
 

lau_kau

Legendary Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
11,830
Reaction score
1,632
Points
201
Oic masih ada yg pakai ka payslip nie
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register