To Sell Servis Permohonan LESEN BORONG GULA / BERAS / LESEN MPOB & AP KOBIS Untuk Disewa

Recommended Brokers


DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
allo brader, anda baru nak kenal forum cg tapi nak berurusan trading dalam servis, tapi berubung guna email saja

org skrg dan ada phone dan komunikasi thru sosial media mcm2.
ingat org dalam ni senang2 nak terjah macam tu

cuba letak no phone ke, company details ke
baru sedap skit nak berurusan :D
 
Sponsored Post

pokler

Active Member
Joined
Jan 13, 2008
Messages
2,386
Reaction score
15
Points
25
He avoid to contact thru phone.. so consider it scammmm
 

lesenboronggula

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2018
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
allo brader, anda baru nak kenal forum cg tapi nak berurusan trading dalam servis, tapi berubung guna email saja

org skrg dan ada phone dan komunikasi thru sosial media mcm2.
ingat org dalam ni senang2 nak terjah macam tu

cuba letak no phone ke, company details ke
baru sedap skit nak berurusan :D
Tuan,

Terima kasih atas pandangan dan komen tuan...

Untuk makluman tuan...

Ada individu yang telah menghubungi saya melalui email.

Melalui email tersebut, setelah pemohon rasa sedap skit nak berurusan,
maka berlaku lah pertukaran info telefon dan lain - lain bagi memudahkan lagi urusan antara pemohon dan saya.

Org dlm ni bukan senang2 nak terjah. Pemohon / saya bukannya senang2 nak bagi details masing - masing. :)
 
Last edited:

lesenboronggula

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2018
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
He avoid to contact thru phone.. so consider it scammmm
Terima kasih di atas pandangan dan komen tuan.
Tuan sangat bijaksana dan pandai dalam membuat penilaian serta mudah membuat keputusan.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register