Servis komputer/laptop

CG Sponsors




wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Sesiapa nak servis komputer kat area selayang,Gombak,Segambut dan berdekatan dengan Selayang.Boleh hantar untuk servis Komputer/laptop.

Murah...murah..je..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Perkhidmatan tip top....

Kalau format sekejap je....RM30 je....(os : XP & VISTA)

call 0133099210:)paid:)paid:)paid

Kalau kat area kL.caj pengangkutan tambah sikit RM30.00.
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Lokasi dimana?
 

fullfilth

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
351
Reaction score
0
Points
10
kalau xp kasi la murah sikit. masuk av skali x? berminat ni.. sy kat gombak.

satu lg, tambah ram laptop bleh?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Tuan tanah dimana nie...
 

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Kat Bandar Baru selayang, selangor..call 0133099210
 
Last edited:

wiramerah

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
boleh tambah ram.ram nak beli sendiri ke ? kalau dah ada ram saya boleh tolong masukkan.free jer.Tentang antivirus,saya boleh masukkan dalam pakej.Tetapi kena tambah dalam RM80.00.Sebab kena beli antivirus.Kalau saudara beli sendiri.Free jer install.Lebih baik saudara Fullfilth contact saya nak lebih lanjut : 0133099210
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register