Servis Komputer...Gombak, Ampang dgn KL je.

CG Sponsors




rodaira

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,677
Reaction score
312
Points
41

Oklah...tak mau cite panjang...aku punya kompeni Digide Technology nak buat servis komputer bagi sapa-sapa yang memerlukan.

1) Penghantaran rumah ke rumah.
maknanya korang tak yah duk bazir minyak dan masa, kami akan ambil dari rumah dan antar ke rumah balik. Xde caj.

2) Masa kitaorg.
Setiap hari, dari 10 pagi smpi 7.30 malam kitaorg leh ambil dari rumah korang.

3) Kitaorg akan bagitau harga.

Bila kitaorg ambil komp bawak balik ke pjbt. Kitaorg akan cek pastu bagitau apa kena tukar apa yg rosak dan bagi harga. Takdelah terkejut tetiba kena caj mahal. pastu korang leh tukar ikut kemampuan.

4) Bayaran min rendah.

Untuk servis ni kitaorg caj paling min RM 10 utk satu item. Maknanya kalu ada 2 komputer kena caj RM 20. Caj ni kena bayar waktu pengambilan dan akan diskaunkan bila anda guna servis kami.
Katalah kos semua RM 50 hengget. Tapi sebabkan korang dah bayar RM 10. Kenalah bayar RM 40 je.
Katalah korang tak jadi nak tukar atau servis. Kitaorg akan hantar balik komp tue. Tapi RM 10 tu takkan dipulangkan.

Kalau nak servis ni masuk web ni >> http://digiplex.digide.com.my/index.php?route=product/product&product_id=59
Pastu tgk bawah skali.

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Kalau PM dgn reply thread ni pun boleh. tp takut kitaorg lambat respon psl tak setiap ari wusha CG..

Soalan Lazim.

Pada yang nak format komp tue...kitaorg format dan boleh pasang Ubuntu OS..sama je fungsi cam Windows cuma lagi best psl xde virus, laju dan stabil. Pastu kemaskini dgn upgrade sume percuma. Word, Excel dgn Powerpoint sume leh pakai guna OpenOffice.

Kalau nak sangat format Windows. Caj dia beratus2 sikit pasal kitaorg takmau le install OS lanun2. Beli yang ori. Nanti korang gak yg rugi, kena blok le, masuk virus le.
 
Top
Log in Register