To Sell Servis Import Barang Dari China, asal dari China => masih aktif

CG Sponsors




Sponsored Post

madrotsmith

Freshie
Joined
Dec 15, 2016
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
lagi satu soalan..
camna nak cari barang2 by brand?..
adidass gred AAA contohnya
 

SoCheapLor.com

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2014
Messages
349
Reaction score
0
Points
10
apa beza beli direct kat taobao danbeli pakai ejen?
sry bro lambat reply
process lebih kurang sama ngan taobao direct
tp xcaj payment servis fee 1.5%...atau cc 3%

bezanya kami private warehouse bkn sharing ngan taobao
tiap2 bungkusan masa packing dlm kawalan cctv ye
klo ad masalah nnt mudah follow up sket...


kami ade checking service "amek gambar" cek size, kaler, defect ke

stu lg ad brg tertentu mmg direct taobao xdpt shipkn tp kami bole he2
terutamanya sensitif item..bole refer main thread ye

taobao direct klo beli byk dn value tinggi kemunkginan besar kena tax/import duty
kami bole tlg arrangekn 99.5% avoid smua tu sesuai utk org yg msuk bulk wat biz

taobao direct air shipment ade kira volumetric weight..kami tgk klo volumetric dn actual beza xbyk tutup sebalah mata kira actual weight je
klo brg byk kami bole bantu asingkn parcel make it smaller pack avoid kena volumetric rendahkan kos shipment
bole refer aptu volumetric dkt link ni..ad gambar illustration
http://socheaplor.com.my/show-service.asp?service_id=1

ahh selain drpd taobao/tmall/1688 kami bole tlg proceed brg2 len asal dalam china

1688.com(alibaba versi china) owl ye yg ni so far xde direct ye.. :D
 
Last edited:

SoCheapLor.com

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2014
Messages
349
Reaction score
0
Points
10
lagi satu soalan..
camna nak cari barang2 by brand?..
adidass gred AAA contohnya
skunk susah nk carik brg copy ngan keyword cam addidas nike dh
sbb taobao akn suspendkn seller
cuba uploadkn "gambar" ke taobao carikan



klo dpt carik dpt contact wicet seller sblom dia kena ban ha2...biasanya seller akan update produk2 baru dkt wicet mrk...deal dkt situ je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register