To Sell Servis Import Barang Dari China, asal dari China => masih aktif

CG Sponsors




SoCheapLor.com

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2014
Messages
349
Reaction score
0
Points
10
salam~

SoCheapLor ingin offer servis import dan membeli barangan dari China, eg TAOBAO || TMALL || ALIBABA CHINA (1688.com) || AMAZON CHINA || WICET || dll asal dari China ye

Langkahnya mudah sekali,

Option 1 (order terus kat website SoCheapLor) - RECOMMENDED
1. Register akaun baru di website
SoCheapLor
2. Cari barangan yang ingin membeli dalam website
(support keywords dalam Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, Bahasa Cina)
Atau copy paste item link dari TAOBAO || TMALL || ALIBABA CHINA ke website SoCheapLor untuk proceed pembelian. Link dari Apps support gak.
3. Add cart > isikan maklumat penerima > proceed pembayaran yang siap total di sistem.
4. Pembelian akan dilakukan selepas menerima pembayaran penuh.
6. Pembungkusan akan dilakukan selepas barang tersebut tiba di gudang kami.
5 Harga international shipping akan update ke dalam sistem SoCheapLor selepas siap pembungkusan.

Option 2:
1. Cari barangan yg ingin membeli di TAOBAO || TMALL || ALIBABA CHINA |
2. Copy Paste URL di thread ni bersama dan nyatakan butiran seperti warna / size / kuantiti
3. saya akan quote harga penuh barangan tersebut
4. Pembelian akan dilakukan selepas menerima pembayaran penuh.
6. Pembungkusan akan dilakukan selepas barang tersebut tiba di gudang kami.
7. Harga international shipping akan diberitahu selepas siap pembungkusan.

RM exchange to ¥ : 1.6 (NO service fee)

Kiraan kami:

sbg contoh:
Harga Barang + China postage ke warehouse(Guangzhou) = Total(RMB) / 1.6 + Pos ke pintu depan = TOTAL(RM)


Shipment rate

https://www.socheaplor.com/shipment-rate


Info terkini
website: www.socheaplor.com
emel: [email protected]
wassup:
+60166738318 (NO CALL)
fesbuk: http://www.facebook.com/socheaplor

NO SST charge || NO service charge || NO packing/unpacking charge || NO parcel charge || NO storage charge || NO hidden charges

bandingkan lah harga kami ngan agen lain!
compare our price with other agents!


Kelebihan membeli dengan SoCheapLor:
xcaj 10% atau x 1.1 agen fee
xcaj pembungkusan
xcaj tersembunyi
Kami sudah beroperasi melebihi 5 tahun, sejak 2014
Kami mempunyai private warehouse sendiri
Kami mempunyai sistem ordering yang canggih sekali, support TAOBAO / TMALL / 1688(ALIBABA CHINA)
Kami mempunyai reputasi yang positif, boleh cuba google dan cekan thread ni
Kami adalah member V6(vip ranking tertinggi) di Taobao / Tmall / 1688
Kami menangani segala urusan Kastam, pelanggan hanya beli dan tunggu barang sampai
Kami telah menolong pelanggan dalam pembelian melebihi 10juta RMB
Kami telah mengepos berpuluh ribu parcels
Kami memberikan khidmat perundingan percuma
Kami berkerjasama ngan courier Poslaju / Skynet / GDEX / ABX / Airpak / DHL
Kami offer shipment rate yang menarik sekali
- West Malaysia - Volumetric FREE (kira berat bersih saja)
- East Malaysia - Half Volumetric
SoCheapLor Services(002507769-T), perniagaan berdaftar dengan SSM



gambar feedback dari customers~




 
Last edited:
Sponsored Post

mainshoot

Fun Poster
Joined
Aug 3, 2013
Messages
600
Reaction score
20
Points
20
Bro mmg xde amek komisen ke?

Abistu mcm mane u buat untung?
 

miskhi

Active Member
Joined
Mar 10, 2007
Messages
2,437
Reaction score
18
Points
30
Park dlu...nak gak try order baju selai
 
Sponsored Post
Top
Log in Register