BTC USD 20,754.4 Gold USD 1,823.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Servis buat EA Coding MT4

free_mystree

Fun Poster
Messages
785
Joined
Sep 6, 2007
Messages
785
Reaction score
8
Points
25
EA/Indicator MT4 Coding Service

Nak Coding custom EA sendiri? Tapi tak tau nak buat?
Senang je, contact kami. Biar kami settle kan.
Kami bagi full source code (mq4). No expired. No lock.
Owner punye semua, kami tak jual dan tak simpan.
Nak buat EA/Indicator jenis ape pun boleh.
- code custom EA
- code EA using existing indicator
- code EA using custom indicator
- code alert to your mobile mt4
- code Alert to telegram (screenshot)
- martingle/hedging EA
- copytrade EA (copy dari mt4 to mt4)
- dan macam-macam lagi!


Click je link bawah ni:
Telegram: https://bit.ly/3zBhrwE
Whatsapp: https://bit.ly/3BvdxG9
FB: https://www.facebook.com/EA-Coding-Service-MT4-107485624318144
Shopee: EA MT4 Coding Service - Expert Advisor Forex
 
Last edited:
Sponsored Post

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
8,129
Joined
Aug 13, 2008
Messages
8,129
Reaction score
2,203
Points
211
Awards
1
EA/Indicator MT4 Coding Service

Nak Coding custom EA sendiri? Tapi tak tau nak buat?
Senang je, contact kami. Biar kami settle kan.
Kami bagi full source code (mq4). No expired. No lock.
Owner punye semua, kami tak jual dan tak simpan.
Nak buat EA/Indicator jenis ape pun boleh.
- code custom EA
- code EA using existing indicator
- code EA using custom indicator
- code alert to your mobile mt4
- code Alert to telegram (screenshot)
- martingle/hedging EA
- copytrade EA (copy dari mt4 to mt4)
- dan macam-macam lagi!


Click je link bawah ni:
Telegram: https://bit.ly/3zBhrwE
Whatsapp: https://bit.ly/3BvdxG9
FB: https://www.facebook.com/EA-Coding-Service-MT4-107485624318144
Shopee: EA MT4 Coding Service - Expert Advisor Forex
Selalu test teknik trading tu yg makan masa............ Dan perlu pindaan
 

free_mystree

Fun Poster
Messages
785
Joined
Sep 6, 2007
Messages
785
Reaction score
8
Points
25
Selalu test teknik trading tu yg makan masa............ Dan perlu pindaan
betul tu...biasa org yg nak buat EA ni die dah biasa dgn teknik die...just malas nak tgk chart 24jam...so pakai EA sng...boleh alert ke phone...telegram...entry on off...timer..mcm2 lg ikot experience trader tersebut..
 

rayz

Legendary Member
gem
Messages
13,102
Joined
Jun 5, 2007
Messages
13,102
Reaction score
785
Points
161
saya nak buat tool simple sahaja boleh tak. just nak tengok kat chart info simulation jika rugi berapa rugi usd jika loss berapa loss dgn semua position yg sedang dibuka yg ada tp dan sl siap2. jadi saya boleh agak kalo rugi semua position kena sl saya tau dah berapa nilai loss dan jika semua kena tp berapa dapat. jadi tak lah overtrade sangat.
 

free_mystree

Fun Poster
Messages
785
Joined
Sep 6, 2007
Messages
785
Reaction score
8
Points
25
saya nak buat tool simple sahaja boleh tak. just nak tengok kat chart info simulation jika rugi berapa rugi usd jika loss berapa loss dgn semua position yg sedang dibuka yg ada tp dan sl siap2. jadi saya boleh agak kalo rugi semua position kena sl saya tau dah berapa nilai loss dan jika semua kena tp berapa dapat. jadi tak lah overtrade sangat.
boleh whatsapp sy detail?bg contoh skali...sy tak boleh imagine tuan nk buat mcm mne...nk check current profit loss ke...SL TP tu mcm mne....kene detail lg tuan
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.05789
USD / JPY
135.389
GBP / USD
1.22667
USD / CHF
0.95647
USD / CAD
1.28720
EUR / JPY
143.226
AUD / USD
0.69205

CG Sponsors




Top
Log in Register