BTC USD 55,684.4 Gold USD 1,833.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis bina Minisite untuk landing page

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Siapa yang ada buat servis bina Minisite untuk landing page?
 
Sponsored Post

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
tak ada ke member yg offer servis seperti di atas?
 

Fikirman

Active Member
Joined
Aug 26, 2010
Messages
1,687
Reaction score
4
Points
25
baik beli domain baru.. baru nampak pro sikit.. domain skrg dah murah dah...
 

MyWork

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2011
Messages
4,502
Reaction score
6
Points
25
xpyh bli domain pn ble, pkai blogspot je. cma template je kna edit ckit ntuk jdkn sama cm minisite. pastu pkai autoresponder, dah jd sebijik cm minisite. tp klo nak nmpk cm pro ble je bli domain, murah je.
 

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
minisite x pandai buat la
TT check kat servis offer
ade member nama :Narnia ape ntah ade buat servis ni
cantik2..
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
2,000
Reaction score
182
Points
33
klu dop silap...
"gandaduit" ada buat service ni kot..
try tanyer dia..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register