Service renew insuran diskaun sehingga 70% + rebet rm45.00 + lain2 benefit

Recommended Brokers


khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
salam/hi
disini saya boleh membantu tuan/puan memperbaharui insuran kereta dengan kadar yang berpatutan..
servis adalah merangkumi seluruh malaysia termasuk sabah/sarawak..

tuan/puan hanya perlu pm kepada saya maklumat2 berikut :
sila lengkapkan maklumat berikut untuk dapat harga qout yang tepat :

Nama Penuh seperti di geran:
No Tel:
No KP:
Alamat:
Alamat pghantaran roadtax:
E-Mail :

Model kereta:
CC:
Transmisi: Auto/Manual
No Plate:
Tahun:

No Engine :
No Chasis:
Finance By:

Nak cover cermin: Ya / Tidak (jika YA, nyatakan jumlah cover)
2nd driver name & no kp:

Jumlah nak cover :​

setelah mendapat maklumat2 tersebut,
saya akan membuat quotation terlebih dahulu..
sekiranya tuan/puan setuju dengan harga premium,
saya akan memperbaharui insuran kenderaan anda..
(covernote akan di emailkan kepada tuan/puan)

kenapa perlu membayar insuran yang mahal sedangkan ada insuran yang murah?

p/s : servis ini hanya untuk kerete tahun 1994 ke atas sahaja

TERIMA KASIH​


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

sy akan submit insuran tuan/puan dengan
axa affin
sy tak buat insuran lain...harap maklum
sila ambil maklum bahawa proses renew akan mengambil masa 1-5 hari..
untuk yang URGENT nak renew tu mintak maaf la ye..
tak dapek den nak nolong..:D
TESTIMONI
bump untuk servis terbaik dri tt
roadtax ak da sampai da
tq byk2
mula2 aku agak ragu2 gak nk guna servis TT ni..
tp hentam aje lar sbb TT plg awal respon PM aku..

apa yg boleh dikatakan servis TT mmg mantop tip top :)cgrock:)cgrock

respon cepat..mmg terbaik..
paling best sum insured boleh ejas :D:D:D:)paid:)paid

p.s : sorry yer TT aku menyukarkan urusan TT, huhuhu
mana aku tau aku ada saman aes huhu..

p.s : road tax tu aku dh terima ptg Isnin tu :)cgrock
Baru lps renew insurans dgn TT....terbaik la...dapat rebate 20%serta merta...
road tax foc lagi....dpt jimat 100 ingit....
Lepas gaji bln dpn nak renew kereta ke2 plak...
Salam TT
Roadtax dh sampai
Recommended seller
walaupun lmbt skit process sbb hari raya kot
tp TT balas jer msg semua
yg penting
haganya murah
muahahaha
jimat-jimat.
Thanks TT, Road tax dah dpt tadik. Service TT memang terbaek...

Direkomen kdp semua yg berminat. TT mmng kota apa yg dijanji. Syabas bro..semuga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amiinn
dh dpt roadtax dh....byr pg td blk keje tgk2 dh smpi...servis terbaik!! :)cgrock :)cgrock
alhamdulillah..

semua dah settle..servis tip top dari tt..

tq and recommended pada yg nak renew insurance..:)paid
sangat disarankan untuk menggunakan service TT..sgt pantas dan jimat..sgt puas ht..thanks TT..heeee
Alhamdulillah.. servis tt mmg terbaik!!.. pantas & murah.. bebaloi-baloi.. 2 hari je trus siap smpi roadtax kt tgn.. murah lak tu.. Recomended utk warga CG..
TT memang bagus wat kerja ..bini aku bising2 cakap roadtax nak mati aku dengan kerja banyak nie bergantung pada TT...banyak mesej aku tanya TT boleh siap tak dalam masa singkat TT bagi 1-5 hari ...dengan keyakinan yang penuh aku bank in duit 4/9/2013 esok aku sampai kat opis 5/9/2013 jam 10 pagi roadtax dah ada kat tangan aku

:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

https://www.dropbox.com/s/k1xdt72n0frzxu7/IMG_20130905_113452.jpg
thanks tt..rodtex da smpai..yg penting bleh jimat berbaloi2..hahaha
servis terbaik dr TT...:)cgrock

jam 10 semlm aku masuk duit...dlm kui 3 TT dah wasaap aku insurance dah email...skrg tggu rotax smpi rumah jerk..:D

well recomended and reliable agen...TAHNIAH TT...and gud luck...:)cgrock:)cgrock
Dah renew dgn TT...terbaik
dah setel roadtax..tggu sampy ke tgn jer..

tq TT..fast reply..
tt penipu!!
Servis terlampau cepat!! tghari smlm baru cnfom nk buat roadtax, tup2 pkol 4 td org myeg kol dh nak hntar roadtax..hahaha..
Terbaik la servis tt nih..roadtx skg dh ada kt tgn...
Trima kasih bebanyk la yer.....
tq..baru tdi roadtax smpai :) , seller dan service terbaik :)cgrock
terbaik la tt,,
service mantop,, berdesup..
a'dulillah..servis mmg mantopp dan tip top..br deal rabu 18/9 haritu, tup2 br sat nie 20/9 dlm kol 4 pm abg long Myeg :D bg salam dr luar umh kata roadtax dh smp..fuhh mmg recomended seller la..hope servis terbaik niehh b'terusan smp bila2 i'allah..:)paid :)cgrock
Assalam TT, road tax da dpt19/9 haritu. Alhamdulillah... Br je bg detail terus brader MYEG dtg umah anta road tax. Servis mmg terbaik. Mudah, ringkas dan padat. Terus ajak member buat skali dgn TT. Dia pn berpuas hati. Servis cepat dan tangkas katanya. Xperlu lg beratur. Hehehe... Kpd yg blm buat cepat2 buat. Up utk TT diatas servis yg terbaik ni.. Tahniah dan semoga berterusan utk servis terbaik ni. Recommended seller... :)
mmg terbaik la tt..perkhidmatan yang sgt telus...policy dan roadtax selamat diterima...banyak2 terima kasih pada tt sbb byk tlg siapkan roadtax kete sy...next time nk deal dgn tt lagi..harap2 sampai bile2 la servis tt ni yer...mmg terbaik!!!

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
aku terpaksa memberikan trader rating kepada TT dgn servis yg mantop dan harga yg ditawarkannya sgt menarik
Mantap bro...terbaekkk servis dr ladangg.....
alhamdulillah.. bru lpas smpai roadtax kt tgn.. mmg cpt n pntas dr dijangka kn.. thnks ye tt..
inshaa allah next time bole deal lg..
Servis TT mmg terbaik. mmg pantas dan cekap. sgt mudah berurusan dgn TT ni. peramah lak tu. :D

smlm oder, arini dah settle, next time oder dgn TT lagi. MOD jgn delete thread ni. nnt ade yg kene cubit nnt.

terbaik la TT ~X(~X(

:)paid
:)cgrock
adus...xtau nak ckp cmne..mmg terbaik..seme dah settle..balik2 umah wife ckp yang roadtax dh smpi...terkejut gak mak aih cpt betul..kalau gi agen kat luar tu 2,3 hari gak baru dpt roadtax...y best staff myEG tu hantar roadtax by hand perghh mmg terbaik TT..
ptg kamis bayar, sabtu dh sampai rokteknya...

kalu mcm ni punya servis nk rekomen kt org2 kampung skali la...
erkkk... ada komisyen dak:))
Wah..trimas tt..roadtax abam myeg dah anto smlm. Cpt n snang deal ngn tt..nnt blan 11 deal lagi ye utk keta 1 lg
Aku baru deal minggu lepas, memang pantas.

hari khamis pagi bank-in duit, jumaat dah sampai road tax :)cgrock:)paid
Road tax sudah sampai>>>thanks TT

Pengakuan: first time transfer duit online dlm jumlah yang banyak..ternyata TT seorg yang jujur dan ikhlas berniaga....aku support peniaga Melayu macam TT ni..recommended seller... dan satu lagi servis yg cepat..smlm bank in duit arini dh dpt road tax....puas hati sgt2 deal dgn individu jujur macam ni...Gud luck TT
bagus TT punya servis.roadtax pun dah tampal dah.
mmg jadi agen renew roadtax keta aku lah lepas nie tt.
salam,,

TQ TT..buat semalam insurans dgn TT, arini dah settle dah..

service terbaik..murah pun murah..

thanks TT..

kengkawan lain blh wat dgn TT gak,,harga mmg murah dan yg penting service efficient.


tqq

salam... servis yg mantap dari TT ....hari jumaat lps dpt roadtax.. sangat2 boleh dipercayai :)
servis TT memang terbaik...semalam bayar ari ni siap roadtax....mantap
Alhamdulillah..semalam setel semua. Mule-mule pening gak pikir macam mane nak hidup roadtax. Geran kat bank nun jauh kat kelantan. Kereta adik ipar pakai tak sedar bulan 8 aritu roadtax dah mati. Pagi semalam deal, petang terus siap cover policy & meyeg. Memang terbaik!! Ni tadi check kat website JPJ memang roadtax dah renew. Cume tunggu abang posmen je sekarang ni. Service terbaik memang aku akan suggest kat sume orang yang aku kenal. Tak payah susah2..hujung jari je. TT jangan lupe beli PC baru nanti..hahahaa..semalam samapi hang PC tu.
Thnks TT.... roadtax dah smpai umah cepat giler.... memang servis terbaek... dahlah murah giler x payah membazir mase nk kluo buat road taxes... nanty saya nk rekemen kawan-kawan pakai service TT... :)cgrock :)cgrock :D :D
thank tt, dan minta maaf lg sekali kerana dah menyusahkan tt sbb saman ade 10.:)):))

servis tt mmg terbaek sbb respon cpt...murah...dan paling penting senang berurusan ngn tt...next tyme lak ye tt...boleh lah recommend ke bini2 lepas ni...:)):))
tq tuan khairul roadtax dah smapi sempoi laju
TT roadtax dh smpai hari sabtu lepas,
TQ,
Trusted and recomended seller...
Road tax dah sampai. Sangat berpuas hati dengan servis tuan. T. Kasih
sembang byk xguna.. servis tt terbaekkk
salam tuan. Road Tax telah diterima ptg tadi. Servis yang murah,Cepat dan Pantas.

(ps;;;nanti jgn lupa emailkan policy insuran ambe ye)
Salam TT,
Alhamdulillah road tax dah sampai ke tangan kul 11 pg td..
service yang terbaik dr TT....
insyallah tahun depan kita deal lagi...
tq tuan...
bro. tq dah sampai roadtax. tip top tip top nya service.
recommend ke other...
Salam tt,
roadtax dah sampai petang semalam..
tqvm, service terbaik..
Salam warga CG dan tuan tanah,

Alhamdulillah, saya guna khidmat tt dah selesai semuanya semalam.

Cekap tt buat kerja, cepat btol setel.. padahal saya ada isu ngan saman tertunggak tp lepas jugak.

Buat warga CG yang kaki racing, den cuma nk ckp, kalo korang rasa korang bawak kete dah cukup laju, tunggu sampai korang tgk tt buat keje..

Berdesuppp perginyee.....!!

Terima kasih tt atas pertolongan... :)cgrock
Roadtex smpai dah..servis terbaik dari tt...
road tax dah selamat sampai!! tq
superb!!! service padu, pantas dan lincah...hehehe...da 2 kereta buat dgn brader ni...110% satisfaction guaranteed!! =)
Assalammualaikum...alhamdulillah...servis n layanan terbaik dari TT...
Nk murah,cepat smbg roadtax n insuran cari TT...servis mantoppppppp....
Roadtax kne g ambk pjbt pos esk...td posmen hntar aku tkde kat umah... 6bintang aku bg...
boleh dipercayai TT...terrrrrbaikkkkk...^_*
Salam...
lyn positif...offer harga terbaek...hoho...
tt mmg terbaeekkkkk.......
Thanks bro,servis tip top,meletop. Memang cepat,pantas dan tuntas. Chewah. 10 star servis
Baru jer buat insurans dgn TT...lps bayar,terus dpt policy...trusted seller..
roadtax dh dpt....bank in jew trus p amik roadtax xsmpi 15 mnit mmg awesome :)paid:)paid:)paid....thanks bro...:)cgrock:)cgrock
servis TT mmg terbaik... aku br setuju quotation yg dia buat utk kereta aku. aku blum bank in lg TT dah proceed roactax n insurans utk aku. Harini mntak quotation n deal esk dah sampai roadtax. aku blum bank in lg kat TT mase tu. hoho percaya btl TT kat aku ni. dah settle da semua. Servis terbaikkk....
baru la nak lunch tetiba dapat call in lak.roadtax dah sampai.

tahun depan ketemu lagi ya (sbb murah & laju)

pantas kalahkan F1
hehe laju sgt tu..
dah buat payment sy pm ye
rm dlm cimb..huhu
try my best,.. tq TT:)cgrock
kepada tt....
tq diucapkan kerana beri harga diskaun yg begitu mencolok mata...
tq bro....hahahha
aku dah second time deal ngn brader nie...mmg aku teruja n terkesima ngn harga beliau....terbaek punye servis...haha..:)cgrock:)cgrock
Tq bro.
Insuran dan roadtax dah setel.
Next time ada rezeki, kita repeat lain ya.
Tt mmg terbaik! Pantas bertindak..! Recommended..! :D
Terima kasih TT sebab percepatkan urusan kawe baru ni. Senang berurusan & diskaun pun lebat! :)cgrock
he is the best out there!!! da 3 kete sy buat dgn TT...Superb!! TQ bro =)
1st deal ngan tt..
servis tip top...
harge berbaloi-baloi...
:D:)cgrock
Alhamdulillah...

Selesai renew insuran.. nih kereta kedua pulak.. hari tuh kereta sendiri.. nih kereta isteri.. tapi dua dua pon sama jer laju dia.. :)paid

terima kasih tuan tanah percepatkan urusan :)
ok saya dah selamat renew rodtax guna khidmat tt. :)cgrock
servis pantas TT..bayar semalam kul 4pm, kul 6.30pm dah terpacak abam myeg dpn gate rumah bagi roadtax..good job :)cgrock
Da 3kali deal.....
Dpt rege est memanjang.....
Xtau nk ckp ape....
Tq tt....
bump sket..
dah 2 kali berurusan ngan TT.
mmg terbaik.


:)cgrock
terima kasih daun keladi..
servis terbaik dr tt..
murah beb..
saya dah berjaya renew insurance dgn TT

servis memang terbaik
senang...cepat...pantas

bank in thru maybank2u dan cover note dihantar ke email

simple tapi memang puas hati :):D

diskaun lagi dapat...hehehe...
Salam tt, sowie ye lewat bg testi...servis plg pantas dan terbaik..next year insyaAllah kite deal lg... Thx
 
Last edited:
Sponsored Post

fendi86

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2013
Messages
238
Reaction score
0
Points
10
road tax moto bley x? 2 tahun dh xrenew..cmna procedure nk check kt puspakom?
 

atong

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2010
Messages
416
Reaction score
6
Points
15
parking dlu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register