Service/perkhidmatan mengedar flyers/risalah sekitar Johor Bahru (JB)

CG Sponsors




abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
**************************************CALL/SMS ABDUL 0127955421************************************



hai semua..
sesiapa yang nak menggunakan services ini boleh menghubungi saya..
harga sekarang ni saya guna harga RM0.05-RM0.10/pcs (boleh dirunding)
min 1000pcs, edaran dalam masa 10 hari dari tarikh menerima flyers dan bayaran penuh.
edaran dilakukan oleh saya sendiri...

jika berminat sila PM saya atau emel/ym abdul_jul2985 @ y .c atau call/sms 0127955421
dan nyatakan maklumat berikut;

>jumlah flyers
>kawasan edaran
>jenis edaran(cermin kereta,rumah taman dsb)
>maklumat lain yg berkaitan termasuk serba sedikit mengenai saiz/kandungan flyers
>>no telefon

Berikut kawasan yang termasuk dalam kawasan edaran...boleh dipertimbangkan kawasan lain yang terdekat..

1. Kampung Melayu 2. Pandan 3. Bandar 4. Bandar Baru Uda 5. Bukit Kempas 6. Kangkar Tebrau
7. Majidee 8. Kebun Teh 9. Kempas 10. Kampung Baru 11. Larkin 12. Mount Austin
13. Pasir Pelangi 14. Rinting 15. Permas Jaya 16. Tampoi 17. Stulang 18. Taman Abad
19. Taman Johor 20. Taman Molek 21. Taman Pelangi 22. Taman Sentosa 23. MANE2 JE DALAM JB


sila kemukakan sebarang cadangan dan komen...
terima kasih...
 
Last edited:
Sponsored Post

faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
hai semua..
saya baru je nak mula buat kerja nie..
sesape yg nak guna services ni boleh hubungi saya..
kawasan saya cover sekitar JB..boleh dipertimbangkan kawasan lain yang terdekat..
harga sekarang ni saya guna harga percubaan..RM0.05/pcs
min 1000pcs, edaran dalam masa 7 hari dari tarikh menerima flyers dan bayaran penuh.
edaran dilakukan oleh saya sendiri...

jika berminat sila PM saya atau emel/ym abdul_jul2985 @ y .c dan nyatakan maklumat berikut;

>jumlah flyers
>kawasan edaran
>jenis edaran(cermin kereta,rumah taman dsb)
>maklumat lain yg berkaitan termasuk serba sedikit mengenai saiz/kandungan flyers
:)cgrock

best of luck broooo...blh berkongsi2 maklumat...
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
:)cgrock

best of luck broooo...blh berkongsi2 maklumat...
thanks..baru nak cuba...insyaallah boleh buat betol2 pasni...
skg ni tggu warga cg offer dulu...pas dpt satu job, kalau ok,
memang nak serius la benda nie..

kalau ade yang cari org untuk area JB, harap leh link kan kesini...
 

faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
thanks..baru nak cuba...insyaallah boleh buat betol2 pasni...
skg ni tggu warga cg offer dulu...pas dpt satu job, kalau ok,
memang nak serius la benda nie..

kalau ade yang cari org untuk area JB, harap leh link kan kesini...
slow2..kang blh pulun kaw2...sama la dulu den pun solo...skrg alhamdulillah..tak menang tangan...

JB rsnya ramai...just wait n see...ads power u cant ever imagine...
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
slow2..kang blh pulun kaw2...sama la dulu den pun solo...skrg alhamdulillah..tak menang tangan...

JB rsnya ramai...just wait n see...ads power u cant ever imagine...
saya rasa kalau 20K pcs seminggu saya boleh secara solo lagi...kalau full time la..dan hantar bukan double..maknenye tak letak 2flyer satu tempat..betol ke boleh 20K pcs seminggu?
 

faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
saya rasa kalau 20K pcs seminggu saya boleh secara solo lagi...kalau full time la..dan hantar bukan double..maknenye tak letak 2flyer satu tempat..betol ke boleh 20K pcs seminggu?
fuhhh...baik punya bisnes tu 20k seminggu...

normally dulu aku sorang blh distribute sehari 4-6k tgk kawasan n method yg digunakan
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
fuhhh...baik punya bisnes tu 20k seminggu...

normally dulu aku sorang blh distribute sehari 4-6k tgk kawasan n method yg digunakan
aku ni suke merayap...tu nak buat keje nie...
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
manalah customer pertama....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register