BTC USD 50,148.4 Gold USD 1,826.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Service Komputer untuk warga putrajaya

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
Aku ada menawarkan perkhidmatan service komputer untuk warga putrajaya ..

Sekali service aku kenakan bayaran RM 15 sahaja (tidak termasuk pekakasan dan tambahan perisian tulin)

kalau ada yang berminat leh la cari aku ...

dan siapa yg ada pc2 lama p3 nak upgrade ke p4 pun boleh cari aku ..harga p4 3 Ghz dalam RM 430 skrg ...
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,218
Reaction score
833
Points
176
tahniah.... moga berjaya...
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
lupa nak bagitau ...waktu urusniaga adalah selepas waktu pejabat dan hujung minggu ....
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku pakai laptop ACER win VISTA tp nak pakai XP(pirate) bley x? brp charge? Kalo pakai dual OS pun xpe..
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
aku pakai laptop ACER win VISTA tp nak pakai XP(pirate) bley x? brp charge? Kalo pakai dual OS pun xpe..

harga mcm yg aku cakap tu la ...RM15 ..

tapi nie sebagai ingatan ...kalau pakai XP pirate tu jgn la nak update online laks :D:D:D ...
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
tak baik tau ...nak cari duit yang halal ..aku keluar pun atas urusan peribadi or mmg perlu ..(bukan tujuan nak cari duit) kalau ada kerja part time masa kerja , amik cuti ...
 

penguin_comel

Banned
Joined
Jun 12, 2008
Messages
584
Reaction score
17
Points
15
so mcm mana building ...nak tak ? ...ko leh hantar acer tu ke rumah aku ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register