BTC USD 32,769.5 Gold USD 1,784.07
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Service beli barang through internet..

chrome76

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
3,752
Reaction score
25
Points
30
Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Korang nak beli barang dari ebay tapi takde akaun paypal?
atau takde masa nak monitor barang2 yg nak dibida??

Nak upgrade akaun flickr tapi xde kad kredit??

Nak beli buku dari amazon.com??

takde hal.. aku menawarkan servis membeli barang2 dari internet dgn fees 20% dari harga belian + shipping dari luar negeri ke malaysia..

cara payment adalah melalui Maybank @ CIMB bank.. cash only.. 50% kena bayar semasa konfem nak beli brg dan separuh lagi semasa brg dah sampai di tangan aku.. kalau nak bida melalui ebay kena byr 100% semasa konfem nak bida.. korang setkan maximum harga yg korang sanggup bayar dan aku akan jalankan tugas aku..kalau gagal bidaan aku akan pulangkan 100% duit tu balik

NEWLY ADDED 5 JUNE 2013 WE CAN NOW BUY FROM YAHOO AUCTION JAPAN!!!
 
Last edited:
Sponsored Post

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
hehe.. dari ebay or amazon je ke bro? website2 lain xleh ek? :D
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
hehe.. dari ebay or amazon je ke bro? website2 lain xleh ek? :D

aaa dari website lain bule tak?
macam website2 dari korea tu? comey2 barang dr sana.. :D

kat porum lain ada cha ya nun alip buat service nie..
tapi tak syok lak bg depa kaya..
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
aaa dari website lain bule tak?
macam website2 dari korea tu? comey2 barang dr sana.. :D

kat porum lain ada cha ya nun alip buat service nie..
tapi tak syok lak bg depa kaya..

hehe.. yeah.. btol tuh.. kt website yg bangunan dier penoh dok jual barang2 komputer tu kan. :D
 

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
aku x pernah beli barang dari luar lg... kalau barang dr luar amik masa bape hari nak sampai ek, kos pos dia bape ek? teringin gak nak beli barang2 kat ebay tuu tapi x berani takut x sampai...
 

chrome76

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
3,752
Reaction score
25
Points
30
kalau beli brg kt site yg official boleh jer.. kalau unofficial atau dari org perseorangan tinggi risiko dia...

web korea yg mana korang refer??

gihaz
selalunya kalau beli kt ebay dia dalam tempoh 5 hari bekerja sampai la barang kita.. kalau beli kt amazon plak kalau amik shipping paling murah lambat sket.. dlm 2 bulan baru dpt barang.. dia ada byk rate shipping dan byk gak tempoh sampai.. kalau nak cepat kena byr lebih..
 

xref

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2008
Messages
488
Reaction score
17
Points
15
cantik tuhhh...aku dok berkenan kat ebay stroller mclaren nak beli kat anak aku....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register