BTC USD 54,423.1 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Serius Nak Letupkan Sales Anda? BAGI SAYA 10 MINIT UNTUK KONGSI KEPADA ANDA

jemoreng

Super Active Member
Messages
7,973
Joined
Sep 21, 2009
Messages
7,973
Reaction score
16
Points
65
Mesti Ramai yang bila buka fb jer nampak mamat ni
.
.
bila buka you tube pun nampak mamat ni
.
.
Search kat google pun nampak mamat ni
.
.
tak ker viral jadi nyer...
.
.

Macam mana dia buat yer...
.
.
kemana shj anda online dia ada
.
.
kadang2 tgh main game pun keluar iklan dia..
.
.
fuh...hebat2 iklan online dia..
.
.
Yang masih belum kenali mamat ni, ni la Khairi Ariff founder like method. #likemethod
.
.
Yang masih sangsi dan masih belum mengenali beliau, boleh klik link di bawah..
.
.
Ikuti kisah bagaimana beliau mengendalikan pengiklanan syarikat gergasi bernilai lebih RM40j, yer RM40juta..
.
.
Boleh ler blaja drpd dia nih..
.
.
Ramai yg dah join, Anda bila lagi..
.
.
Jom kawan2 sama2 kita join dan belajar dr sifu2 yg memang ikhlas nak bantu kita maju dlm bisnes online ni.
.
.
Satu yg amat menarik minat sy untuk join adalah kerana beliau byk menggunakan video utk mengajar dan berkongsi dengan kita ilmu2 master nya..
.
.
Kan tak boring tu..
.
.
Mudah nak faham dan simple.
.
.
Yg masih ragu2, cuba klik link kat bawah dan baca hingga habis..
.
.
Mungkin 10min yang anda spend, akan merubah hidup anda selama ini.
.
.
Apa tunggu lagi...
.
.
Klik link ni cepat2.. https://likemethod.onpay.my/order/form/cold_traffic/315
Klik link ni cepat2.. https://likemethod.onpay.my/order/form/cold_traffic/315
Klik link ni cepat2.. https://likemethod.onpay.my/order/form/cold_traffic/315
.
.
Jom join like method tribe..

up strong untuk like method
 
Sponsored Post

jemoreng

Super Active Member
Messages
7,973
Joined
Sep 21, 2009
Messages
7,973
Reaction score
16
Points
65
Saya tahu anda busy.

Saya pun busy.

So saya nak cakap straight to the point.

Saya hanya minta anda untuk fokus 10 minit je.

Kerana...

Mungkin 10 minit ini boleh mengubah nasib hidup anda.

Let's be real.

Kalau anda tak ada 10 minit.

Saya nak anda keluar dari page ini.

Mungkin belum masanya lagi untuk anda ubah atau tingkatkan nasib hidup anda itu sekarang.

.

.

.

.

.

(Teruskan scroll ke bawah)

.

.

.

.

.

.

Anda masih di sini?

Tahniah saya ucapkan! 🙂

Anda kini merupakan top 10% orang yang biasanya boleh mendapat kejayaan yang BESAR.

Kerana orang yang berjaya sentiasa positif dan tahu untuk mengambil peluang yang bagus.

Oleh itu...

Saya nak anda BACA SETIAP AYAT di page ini.

Nama saya Khairi.

Saya dulu pernah bekerja di Mindvalley sebagai Paid Traffic Specialist selama 3 tahun.

Mindvalley merupakan sebuah syarikat gergasi dalam dunia Internet Marketing.

Ia menjadi rujukan oleh ramai sifu-sifu Online Bisnes di dunia.

Di sana, saya telah diasuh oleh seorang mentor saya untuk menguruskan akaun pengiklanan yang bernilai lebih dari RM40 juta.


adwords-fb-spending.jpg


Saya juga pernah mengembangkan bisnes kosmetik saya daripada 0 kepada 7 angka dalam masa 7 bulan TANPA menggunakan sebarang agent, stokis atau kawan-kawan.

incitement-talk-opt.jpg


Dalam keluarga saya, tidak ada seorang pun yang mempunyai bisnes.

(Ini termasuklah pakcik makcik dan sedara saya).

Saya juga tidak ada pengalaman dalam industri kosmetik.

Dulu masa kat universiti pun ambik bidang hartanah!

Tak ada kena mengena dengan bisnes atau kosmetik.

Tetapi bagaimana saya boleh buat bisnes itu meletup jadi 7 angka?

Ini kerana saya benar-benar tahu tentang 'paid traffic'.

Sekarang, saya nak offer kepada anda 1 benda GILA.

Saya baru sahaja buka Program Terbaru saya yang dinamakan sebagai Like Method.

Lebih 1,000 orang join pada 2 minggu pertama!

95% sifu-sifu Internet Marketing (IM) Malaysia pun sudah ada di dalam.

sila ke link ini -->


https://likemethod.onpay.my/order/form/cold_traffic/315
https://likemethod.onpay.my/order/form/cold_traffic/315
https://likemethod.onpay.my/order/form/cold_traffic/315



selamat maju jaya dalam bisness online anda..

hanya dengan 10 minit..
jom tengok sat
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register