Serbuan KPDNHEP di seluruh negara

Recommended Brokers


money1come

Freshie
Joined
Jun 2, 2011
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Sesuatu bahagian kereta boleh pakaikan barang tiruan seperti bumber kerana harga memang lebih murah dan kualiti boleh tahan juga.
 
Sponsored Post

myshoe80

Freshie
Joined
Mar 21, 2012
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
Barang tiruan seperti besi kereta sekarang boleh cuba pakaikan kerana bahagian ori kereta punya harga memang agak mahal.
 

ngaudennis

Freshie
Joined
Jan 10, 2012
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Sekarang banyak barang juga dah pakaikan QR code dekat barang mereka boleh scan dan tahu dengan barang tu ori punya atau tidak dan maklumat barang tu.
 

mublised77

Freshie
Joined
Jul 16, 2013
Messages
23
Reaction score
1
Points
8
Barang countereit sekarang dah banyak dan juga akan menjadi sebagai salah satu pilihan kepada pengguna kerana sesuatu bahagian kereta ori harga adalah dua kali ganda barang countereit ni.
 

mublised77

Freshie
Joined
Jul 16, 2013
Messages
23
Reaction score
1
Points
8
Untuk barang minyak enjin memang perlu elakkan barang countereit tu kerana bahaya sangat kerana minyak enjin akan turun suhu kereta jika tidak kereta akan berlaku terlalu panas dan enjin mati.
 

BarneyLim007

Freshie
Joined
Apr 1, 2011
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
aq biasa pki minyak enjin liqui moly...enjin berasa licin semasa dipandu dan tidak bergegar apabila minyak ditekan kuat...prestasi enjin meningkat dan konsisten...
tapi kan i more prefer shell hx8 tu bcs helps to extend engine life by protecting against wear, even in the toughest driving conditions you know. :D
 

emelda

Freshie
Joined
Apr 10, 2019
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Untuk barang minyak enjin memang perlu elakkan barang countereit tu kerana bahaya sangat kerana minyak enjin akan turun suhu kereta jika tidak kereta akan berlaku terlalu panas dan enjin mati.
terus terang cakap hx8 tak macam tu la so far aku pakai.. its better resists high-temperature attack + enabling the oil to perform better at low temperatures by the way.
 

emelda

Freshie
Joined
Apr 10, 2019
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Barang countereit sekarang dah banyak dan juga akan menjadi sebagai salah satu pilihan kepada pengguna kerana sesuatu bahagian kereta ori harga adalah dua kali ganda barang countereit ni.

when you talk about the price.. you must take a look about the quality first, after that the price ok bro.. fyi hx8 can helps to protect performance engines from harmful deposits.
 

tanlaihing

Freshie
Joined
Apr 8, 2019
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
when you talk about the price.. you must take a look about the quality first, after that the price ok bro.. fyi hx8 can helps to protect performance engines from harmful deposits.
Oh I see seem like this kind of Helix 8 can remain good engine how good is it
 
Sponsored Post
Top
Log in Register