BTC USD 39,006.6 Gold USD 1,820.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Serba Dinamik saman KPMG atas dakwaan cuai

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,849
Reaction score
1,680
Points
596
Main saman saman masa covid ka

Setel la elok elok

Zaman gawat banyak orang susah kot
 
Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,780
Reaction score
562
Points
171
apa yang kpmg tu jumpa?

ada songlap duit ke
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,443
Reaction score
1,334
Points
231
kesian kat retail trader... yg beli masa mahal hari tu... sebelum jatuh aku tengok chart dia macam boleh beli je.. sekali junam..
 

dindunk

Fun Poster
Joined
May 16, 2007
Messages
276
Reaction score
59
Points
30
speculation. Syarikat bumiputera kan? Nnt ade la yg ambil kesempatan. Kene bertahan. Sape yg ade beli stock tu. Kene beli lg at lowest price. Mst ade company backup serba dinamik ni.
 

Maestro

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
3,436
Reaction score
621
Points
81
apa yang kpmg tu jumpa?

ada songlap duit ke
Profit naik2 tiap2 tahun , revenue naik tiap2 tahun , tapi cash flow kurang& x meningkat...KPMG syak diorang goreng supaya nampak company ni untung & business bagus , so investor akan berebut beli share company ni dgn harga tinggi , KPMG syak company ni x untung mana pun, saham menjunam ni sebab investor hilang keyakinan kat counter ni, benda ni susah nk recover , EPF still ada share dlm counter ni, KWAP dh cut loss dah...hahaha..so possibility gov akan tolong cover mungkin ada , sebab EPF salah satu major share holder
 

Maestro

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
3,436
Reaction score
621
Points
81
dah below 0.5 , IPO 1.5 , pernah cecah 1.95 dec 2020 , sapa berani masuk la... :ROFLMAO:



berdarah tangan nanti...
 

Maestro

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
3,436
Reaction score
621
Points
81
duk tepi dulu... :ROFLMAO:

kalau EPF throw...mau cecah 20 sen...
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,502
Reaction score
787
Points
121
Parah terciduk siapa yang masuk dulu ni..
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,834
Reaction score
212
Points
43
bila boleh masuk ni???
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register