serangan Win32 Generic Host

CG Sponsors




razali85

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2008
Messages
3,098
Reaction score
46
Points
30
bantu aku wahai kawan2 ....sudah 2 kali aku format pc aku ni.... asal aku connect pg internet kluar la bendala ni... bila kluar msg box Win32 Generic Host ,website yg aku surf pandai disconnect.... ~X(
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
ada ss tak, details skit
 

faizfakhirin

Active Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
2,047
Reaction score
8
Points
25
ko dh check kat partition ko?...kot virus tue ada kat situ...bila ko format window balik pun virus tue masuk smula...try check kat hardisk yg ko buat partition tue...
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
atau ko try update security patch dari microsoft

setahu aku benda alah ni berlaku pada xp sp2 yg tak lengkap security patch
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
dah cuba install guna cd/dvd lain tak?
 

faizfakhirin

Active Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
2,047
Reaction score
8
Points
25
xpun ko check kat window tue pakai winrar....ada x file yg baru create n ko rasa file tue cam suspen skit.
 

nokaki

Active Member
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
slm, cam na nk settle benda ne
aku pun da problem dulu
format baru

cara lain?
punca?
tq
 

razali85

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2008
Messages
3,098
Reaction score
46
Points
30
atau ko try update security patch dari microsoft

setahu aku benda alah ni berlaku pada xp sp2 yg tak lengkap security patch
x boleh update windows ni... pasal aku guna windows pirate(guna software tuk disable produt key windows yg aku format ni, klu beli mahal la rm299 kat sabah)...
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166


mesej macam ni ke kuar?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register