Wanted Serai Peha Ayam

CG Sponsors




yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
Salam, Saya Memerlukan..

1) serai peha ayam atau serai hijau diantara 1 tan hingga 1,000 tan.Setiap tan dibeli dengan harga RM750/tan bagi anda yang memperkenalkan pengusaha serai kepada saya akan diberi saguhati.

2) Kami juga Ingin Mempelawa Mana-Mana Pembekal Serai Bersih Untuk Supply Kepada Kami.
.

Hubungi saya : 016 - 922 0054 Yusry

PERTANIAN ADALAH PERNIAGAAN
 
Last edited:
Sponsored Post

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
ada 2 ribu tan, satu kilo nak jual 1.50 bersih dkat trengganu. transport sendrimatang 5 bulanlagi..
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
ada 2 ribu tan, satu kilo nak jual 1.50 bersih dkat trengganu. transport sendrimatang 5 bulanlagi..
adeh bro, kalau harga tu susah skit la nak ambik.. sebab tu harga pemborong yg beli skit2, maksud saya dalam 50-100kg per hari..
mcm saya, saya nak beli borong, kire nak beli 2 ribu tan terus bile dh matang... mcm transport memang syarikat kami yg sediakan...
:)cgrock
 

soduku

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2008
Messages
483
Reaction score
7
Points
15
adeh bro, kalau harga tu susah skit la nak ambik.. sebab tu harga pemborong yg beli skit2, maksud saya dalam 50-100kg per hari..
mcm saya, saya nak beli borong, kire nak beli 2 ribu tan terus bile dh matang... mcm transport memang syarikat kami yg sediakan...
:)cgrock
rumpun biotek beli RM0.70/kg kan?
 

jasma

Super Active Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
5,076
Reaction score
20
Points
65
Saya memerlukan serai peha ayam atau serai hijau diantara 1 tan hingga 1,000 tan. Setiap tan dibeli dengan harga RM600 setan bagi anda yang memperkenalkan pengusaha serai kepada saya akan diberi saguhati RM250 setiasp 1 ekar .Bagaimanapun sekiranya anda tidak berminat dengan saguhati tersebut bolehlah diberikan kepada penanam serai itu saja. Jumlah saguhati adalah tertakluk kepada tawaran semasa. anda dipelawa memperkenalkan pengusaha serai dari seluruh semenanjung malaysia.
Hubungi saya : 016 - 922 0056 Yusry

PERTANIAN ADALAH PERNIAGAAN
harga tu kira siap tuai atau u dtg tuai kt ladang?
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
rumpun biotek beli RM0.70/kg kan?
o0o0o RM0.70/kg ker??
ok, kami akan membeli dgn harga RM0.80/Kg Bila Dh sain aggrement dgn kami. maksudnya aggrement nie, org yg menanam serai tadi, tidak boleh jual kpada org lain... RM0.60 tu, harga yg kami beli sebelum sain aggrement dgn kami, erti kate lain, sbelom join dgn syarikat kami la..

thanks bro.. kalau ader org nak tolak bagi tau la... modal air liur jerkk.. hehehhe..
:)cgrock
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
up up.. kalau ader sesaper yg nak perkenalkan kpda saya.. sila call
016 922 0056 yusry
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
Aku baru nak tanam
dah tanam ker blom bro???
kalau belom bleh join kami.. cukup matang kami akan beli, dgn harga Rm0.80/kg

call saya untuk details 016 922 0056 yusry

PERTANIAN ADALAH PERNIAGAAN
 
Sponsored Post
Top
Log in Register