BTC USD 38,481.2 Gold USD 1,811.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Senior-senior Forum, tolong bantu PSP saya

zairilashraff

Freshie
Joined
Nov 12, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam warga/otai2 forum semua...

Saya baru dapat present PSP 3000. Masalahnya, saya nak masukkan game tak boleh. Kedai kata version PSP saya 6.30, sangat tinggi. takder lagi game yang hack.Kena main online game dan original game.
Kedai tu kata version 5.30 baru leh main game hack.

1. Betul ker??
2. Tak boleh downgrade ke?
3. Ke ada cara lain?

tolong minta pandangan............:(
 
Sponsored Post

fixmypsp

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2010
Messages
118
Reaction score
13
Points
15
yup2..sume betul..
hanya leh support HBL
 

pronx_834

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2008
Messages
338
Reaction score
0
Points
10
salam semua, aku pn nk tya, psp 3006 5.03 prometheus ni leh ke main game download yg latest, mcm pes 2011 ke? tolong ye,
 

acehacker

Fun Poster
Joined
Dec 9, 2010
Messages
354
Reaction score
0
Points
10
salam semua, aku pn nk tya, psp 3006 5.03 prometheus ni leh ke main game download yg latest, mcm pes 2011 ke? tolong ye,

yup 5.03 promoteus adalah firmwave paling latest..dan boleh suport game firmwave 6.20..

kalau betul bro ada 5.03 promoteus mmg suport semua game yg latest..
 

kuhebat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
3,103
Reaction score
35
Points
30
Salam warga/otai2 forum semua...

Saya baru dapat present PSP 3000. Masalahnya, saya nak masukkan game tak boleh. Kedai kata version PSP saya 6.30, sangat tinggi. takder lagi game yang hack.Kena main online game dan original game.
Kedai tu kata version 5.30 baru leh main game hack.

1. Betul ker??
2. Tak boleh downgrade ke?
3. Ke ada cara lain?

tolong minta pandangan............:(

klau nk downgrade boleh tpi kos mahal... jdi sbaik munkin main lah game original xpon tgu game hack tu pon klau lalu nk tggu~X(~X(
 

pronx_834

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2008
Messages
338
Reaction score
0
Points
10
yup 5.03 promoteus adalah firmwave paling latest..dan boleh suport game firmwave 6.20..

kalau betul bro ada 5.03 promoteus mmg suport semua game yg latest..

thanks bro, mmg ada yg tu pun..nk kena download game lak pahni:D
 

pronx_834

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2008
Messages
338
Reaction score
0
Points
10
yup 5.03 promoteus adalah firmwave paling latest..dan boleh suport game firmwave 6.20..

kalau betul bro ada 5.03 promoteus mmg suport semua game yg latest..

thanks bro, mmg ada yg tu pun..nk kena download game lak pahni:D
 

rzyiem

Fun Poster
Joined
Dec 20, 2008
Messages
197
Reaction score
89
Points
20
mmg btui kdai tu kate.
ko kne cari kdai ley downgrade ke 5.03 (hack) nye bukannye 5.30. ko tulis 5.30. aduyaii..
aku rase ko ley downgrade sndiri. ko kne search kat utube.
 

Syaffieq25

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,221
Reaction score
22
Points
25
psp 2000 boleh masuk firmware 5.03 promoteus ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register