BTC USD 48,781.3 Gold USD 1,784.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Senaraikan MPV harga sekitar 100k-200k

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
2,001
Reaction score
62
Points
45
belum dpt kereta lagi,minggu depan baru dapat.test drive apa pun tak buat.just buat survey online biasa je terus proceed beli :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Pernah nampak voxy atas jln, mcm pelik sikit blkg die..terlalu petak kot.ape2 nti dh dpt kereta blh le share dkt sini ya. nk harap tggu Proton kluakan Exora yg baru xtau la bile...
 
Sponsored Post

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
7,154
Reaction score
827
Points
121
Pernah nampak voxy atas jln, mcm pelik sikit blkg die..terlalu petak kot.ape2 nti dh dpt kereta blh le share dkt sini ya. nk harap tggu Proton kluakan Exora yg baru xtau la bile...
mana ada exora lg dh?

kete plg membebankan

semua model geli je klua lps ni

lps ni model suv x50 yg mahal

proton 7/ 8 seater mpv gelap gambo lg
 

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
2,042
Reaction score
79
Points
40
Berapa harga voxy tu? Lagi rendah dari serena ke? Voxy tu tengok interior lagi mantap dari serena
 

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
2,001
Reaction score
62
Points
45
Berapa harga voxy tu? Lagi rendah dari serena ke? Voxy tu tengok interior lagi mantap dari serena
xsilap mahal dari Serena. beso lg dari Serena.ya..interior die mmg cun.
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
7,154
Reaction score
827
Points
121
membazir je semua ni

kdg2 terfikir " Kalau tinggal rumah sewa tapi beli kereta mewah"
amboi amboi amboi

bagi aku harga kete 100k dh mcm harga rumah mmg x relevan, mcm nk tinggal dlm kereta - terutamanya recond

kereta utk aku bwh 100k cukuplah
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,376
Reaction score
1,288
Points
231
vellfire 2.4 tahun 2009-2012 pun dah boleh dapat harga rm80k-90k skrg..better sambau yang ni.nak murah lagi tp design x lapuk amik estima

betul la tuan...saya tengok estima ni yg lama2 pun tetap cun...design dia walau pun tahun lama tapi tak rasa lama.
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,369
Reaction score
61
Points
130
voxy, serena baru seangkatanlah ni..kete aquarium tp cermin belah belakang tinted gelap oklah xnmpk pelik sgt.abg ipar adik aku beli voxy yg ada wheelcab mudah nak bawah org tua keluar masuk dan kbtln adik aku baru lepas accident kaki senang xyah nak panjang naik.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register