Senarai telekomunikasi milik Umat Islam dan bukan Islam

CG Sponsors




ecomoda012

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2006
Messages
3,486
Reaction score
19
Points
25
Ini bukan soal dapat apa ke nak untung ke apa. Aku guna celcom sejak dari tahun 2008. Masa tu beli pek student universiti, tarikh tamat tempoh adalah sehingga 2015. Maksudnya kalau tak nak topup 5 tahun pun tak apa. no masih sah untuk digunakan.

Lepas tu aku pakai satu lagi no celcom broadband pakej student. Sebulan kena bayar RM50 untuk dapat 5Gig kuota. Tu pun tak cukup untuk buat kerja online. Tapi sampai sekarang masih guna lagi. Tak tahu la mungkin 1 hari nanti akan bertukar kepada company lain pulak.
dgn onexox dpt tempoh sah 28 bln...bila topup makin bertambah...dah la jimat internet pun laju....boleh buat income lagi



 
Sponsored Post

rezqi

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2013
Messages
2,897
Reaction score
5
Points
25
Tapi tu masih under xox..sepet..Xde yg betul2 100% bumi islam...ingatkan celcom..tapi..
kalau camtu tunggu la sampai kiamat pun xkan ada melayu bumi islam..sbb ni semua kerja kapitalis..
 

akusebenar

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
4,185
Reaction score
65
Points
30
melayu islam - onexox simkad rm10 je
Onexox milik islam..tapi xox milik cina+melayu.. onexox cuma anak syarikat xox..onexox buat skim/program utk menjual product xox...
 

rezqi

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2013
Messages
2,897
Reaction score
5
Points
25
Onexox milik islam..tapi xox milik cina+melayu.. onexox cuma anak syarikat xox..onexox buat skim/program utk menjual product xox...
skim program? jual simkad rm10 dikata kan skim program?..ceciter...den nak tau...
 

akusebenar

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
4,185
Reaction score
65
Points
30
skim program? jual simkad rm10 dikata kan skim program?..ceciter...den nak tau...
Program la tu bila user get user...user topup upline dpt untung...aku cuma nk bgtau onexox cuma anak syarikat xox yg bkn 100% bumiputera islam..
 

tiup lilin

Freshie
Joined
Apr 29, 2012
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
1❌⭕❌ anak syarikat kepada xox bhd. Status sykt Sdn Bhd dan sepenuhnya bumiputera. Onexox tak menaikkan rate xox malah menawarkan lebih penjimatan berbanding xox traditional tu sendiri.
Keuntungan xox bhd bagi tahun 2014 adalah 70% dpd onexox. Maknanya...

Bersambung...

Nak sembang whatsapp
(+6)0108444414
 

tiup lilin

Freshie
Joined
Apr 29, 2012
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
User get user syarikat yg bayar komisen tu kepada user yang memperkenalkan. Bukan amik duit user yg diperkenalkan tu bagi kat upline. User topup rm10, tetap dapat rm10.skmm sendiri pon iktiraf onexox ni telco.
 

akusebenar

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
4,185
Reaction score
65
Points
30
Tpi anak syarikat tetap anak syarikat..cina terpaksa buat anak syarikat yg bertopengkan melayu utk jual product dkt melayu..cara nk laku senang je..buat ala2 MLM ..cnfirm meletop sbb melayu suka bnda2 mcm tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register