Semua TELCO SCAM!!

CG Sponsors




Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
setelah aku membuka, membaca, mentelaah dan meneliti...
lebih baik korang gtau terus yang semua telco scam..
bila aku baca krisis si polan dengan celcom..
on the same time ada gak krisis si polan dengan maxis..
dan tak lupa gak krisis si polan ngan digi.. and of course telekom..
cuba korang fikir dengan pandangan yang lebih bernas..
setiap telco memiliki kelebihan dan kekurangan memasing..
so jangan lah nak maki hamun telco nie pas tu memuji lak telco nie..
every telco got customer service kan..
aku pengguna kesemua telco aku tak tipu..

telco celcom 0194845452 ada waktu aku gembira ada waktu aku sengasara.. tapi aku tak kisah..
telco digi 0168948491 ada waktu caj lebih ada waktu bayar balik
telco maxis 0128544856 ada waktu bagi bonus ada waktu scam bonus
telco umobile 0182467736 ada waktu free sms ada waktu sms dicaj jugak yang free 10 tue..
tapi tu semua aku tak kisah..
kalau kena caj lebih tu memang dah biasa dah..
pendek kata semua menggembirakan dan menyukarkan...
korang fikir-fikirkan....
 
Sponsored Post

mydreamerz

Active Member
Joined
Jul 16, 2007
Messages
1,791
Reaction score
1
Points
25
betul jugak ek...
tapi dalam byk2 telco ako suka DIGI...
jgn marah tuan tanah hehehe...
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
betul jugak ek...
tapi dalam byk2 telco ako suka DIGI...
jgn marah tuan tanah hehehe...
tak marah..:):):)
at least ada gak yang open minded kan...
Lama dah guna DIGI?
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
tu da biasa la.. ade la skit pengalaman try test cuba pelbagai telco nehh.. 018 jerk lum lg..
celcom? da pnh kena hentam dah ngan sy.. siap dpt claim lg ..lupa brp inggit.. x silap singgit lebih.. masa dulu2 ade..kata lepas 12 mlm 1 sen.. tp tetap 10 sen.. jenuh nk setel kes.. lebih seminggu.. dia bg blk duit sy.. padan muke celcom..
happy.. bila da call.. tetiba terputus .. x sampai 45 min.. baru 11 min.. arghhh..
 

DanielAriffin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,042
Reaction score
25
Points
75
Hello geng...
Lain kali jgn pakai telephone senang citer.. gerenti tak kena scam... public pon buleh kena scam.. duit sangkut.. :)):)):))
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,877
Reaction score
157
Points
83
aku ade enset cam x dek enset hehe jarang sangat berbunyik, org kate enset wat tayang je x dek sape nak call x dek sape yg nak dicall...so aku guna maxis rase still ok, pastu 4 bulan lepas aku guna upax ok la sbb murah ooo nak call/sms hehe
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
tu da biasa la.. ade la skit pengalaman try test cuba pelbagai telco nehh.. 018 jerk lum lg..
celcom? da pnh kena hentam dah ngan sy.. siap dpt claim lg ..lupa brp inggit.. x silap singgit lebih.. masa dulu2 ade..kata lepas 12 mlm 1 sen.. tp tetap 10 sen.. jenuh nk setel kes.. lebih seminggu.. dia bg blk duit sy.. padan muke celcom..
happy.. bila da call.. tetiba terputus .. x sampai 45 min.. baru 11 min.. arghhh..
yang part happy happy nih aku suka dengar..
sebabnyer.. digi pernah gak guna kaedah cenggini.. 3minit pertama je call pas tu tak de caj lagi sampai minit seterusnya..
tapi alih-alih putus..kena call balik asal 3minit dah jadi 6minit dan seterusnya.. tu nak ambil lebih lah tue..
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
Hello geng...
Lain kali jgn pakai telephone senang citer.. gerenti tak kena scam... public pon buleh kena scam.. duit sangkut.. :)):)):))
yang ni aku selalu kena..
duit 50 sen.. aku call untuk seminit je sebab dah sandat sesangat..
tapi 50 sen tu habis telan.. walaupun sebenarnya baki masih 30 sen.. huhuhu...:(:)(:)((
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
aku ade enset cam x dek enset hehe jarang sangat berbunyik, org kate enset wat tayang je x dek sape nak call x dek sape yg nak dicall...so aku guna maxis rase still ok, pastu 4 bulan lepas aku guna upax ok la sbb murah ooo nak call/sms hehe
ko guna upax ek..
oklah tue..
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
bagi aku...semua telco ni sama aje...sana kata free....sini kata percuma..last last yang kena pengguna cam kita ni...:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register