sempoll.. buat duit pree saja..

CG Sponsors




mido

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
4,861
Reaction score
12
Points
25
Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Pak Mido ingin berkongsi pengalaman dan cara mendapat duit tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet.. sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan ini dan telah berjaya.

Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik iklan sahaja. Tidak kira anda pelajar pengangur, kakitangan kerajaan, swasta, pekerja anda boleh menyertainya.

Commision anda boleh dibayar terus ke akaun anda tidak kiralah Maybank, BCM, Public Bank, BSN atau apa saja bank yang ada di Malaysiaanda hanya perlu memilih akaun bank mana yang anda mahu.. tidak perlu tunggu check..DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!!!!!!

Sebelum saya jelaskan adalah lebih baik anda Daftar dulu baru senang faham sambil anda membaca penerangan ini:

ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacaanya.

DUIT PERCUMA?. SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA?
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan ribuan ringgit setahun untuk meggiklan produk dan perkhidmatan mereka. Cash88.com sebagai syarikat pengiklanan. Ia sebenarnya bukan percuma. Anda dibayar kerana anda bekerja. kerja anda ialah membaca iklan. Disamping anda dapat ilmu anda juga akan menjana pendapatan.

BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?
Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam cash88.com bukan syarikat yang alang-alang antara pengiklannya termasuklah Yahoo.com Google.com, MSN.com, Music.com, MP3.com, TheStar, Utusan Malaysia hampir semua bank di Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar. Anda akan dapat melihat senarainya pengiklannya selepas mendaftar.


SAYA BERMINAT MACAM MANA NAK MENDAFTAR
1.Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada browser:-

http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=mido




APAKAH KEGUNAAN POINT?
Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama juga 1sen.

1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai
2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com
3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88


Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kelebihannya..

http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=mido :)paid
 
Sponsored Post

mido

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
4,861
Reaction score
12
Points
25
SAYA BERMINAT MACAM MANA NAK MENDAFTAR
* Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada browser:-


http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=mido
* Klik pada 'Join.' (Sebelah kanan website tu).
* Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar pada email anda untuk pengesahan.
* Tutup (Close) laman tu.
* Selepas itu.. Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni " cash88.com " . sign up 'URL' dan 'Click'.
*. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula-mula anda taip alamat email anda tu.
*. Klik pada 'Sign Up'.
*. Isi borang yang disediakan.
*. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu duit anda dimasukkan, samada KE BCB (CIMB), Maybank,Public Bank, ATAU MANA-MANA BANK YANG TERSENARAI pilih mengikut kehendak anda.
* Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.
* Lepas itu 'login' pada web cash88.com, Masukkan Username dengan Password yang anda tulis dalam borang tadi.
* Seterusnya, klik pada 'paid2click ads' .
*. Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut. Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja).

* Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads' untuk ke 'categories' yang seterusnya.

*. Setelah selesai semua klik kat categories, klik kat 'My Earnings' utk tengok berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada banner. Biasanya, kalau anda klik semua banner (20 point), jumlah terkumpul point anda ialah 1240.

*. Anda kena ulang perkara yang sama pada hari berikutnya (24jam) – (ulang step 12 -15 setiap hari)

*. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang dihantar oleh syarikat Cash88.com atau pun buka terus akaun anda yang sudah berdaftar dengan cash88.com dan untuk buka akaun, klik kat "login" dan masukkan username dan password korang sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yang tersenarai di sana. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Selepas itu baru close dan buka iklan yg lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point..yang boleh ditukar nanti..

*. Untuk tambah duit anda dalam akaun anda.. anda juga boleh menjemput kawan-kawan anda untuk menjadi ahli. Cara masuk sama dengan cara anda masuk tadi tetapi kena gunakan id anda sebagai penaja. Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut. Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan ada akaun email dan apa sahaja akaun bank.


Coba x rugi, yer...


:)paid:)paid
 
Last edited:

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,055
Reaction score
3
Points
35
dulu saya ader masuk gak benda nie tapi dah tak aktif pon hehehe banyak ke pak mindo dpt

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Pak Mido ingin berkongsi pengalaman dan cara mendapat duit tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet.. sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan ini dan telah berjaya.

Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik iklan sahaja. Tidak kira anda pelajar pengangur, kakitangan kerajaan, swasta, pekerja anda boleh menyertainya.

Commision anda boleh dibayar terus ke akaun anda tidak kiralah Maybank, BCM, Public Bank, BSN atau apa saja bank yang ada di Malaysiaanda hanya perlu memilih akaun bank mana yang anda mahu.. tidak perlu tunggu check..DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!!!!!!

Sebelum saya jelaskan adalah lebih baik anda Daftar dulu baru senang faham sambil anda membaca penerangan ini:

ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacaanya.

DUIT PERCUMA?. SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA?
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan ribuan ringgit setahun untuk meggiklan produk dan perkhidmatan mereka. Cash88.com sebagai syarikat pengiklanan. Ia sebenarnya bukan percuma. Anda dibayar kerana anda bekerja. kerja anda ialah membaca iklan. Disamping anda dapat ilmu anda juga akan menjana pendapatan.

BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?
Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam cash88.com bukan syarikat yang alang-alang antara pengiklannya termasuklah Yahoo.com Google.com, MSN.com, Music.com, MP3.com, TheStar, Utusan Malaysia hampir semua bank di Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar. Anda akan dapat melihat senarainya pengiklannya selepas mendaftar.


SAYA BERMINAT MACAM MANA NAK MENDAFTAR
1.Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada browser:-

http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=mido




APAKAH KEGUNAAN POINT?
Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama juga 1sen.

1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai
2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com
3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88


Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kelebihannya..

http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=mido :)paid
 

mgmz71

Permanently Banned - Spamming in , Profile Visitor
Joined
Nov 3, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
Terbaru dan terkini.Syarikat berlesen,joint terus dapat product (suplement).modal sekali je.Auto maintain.Jom.. jana wang dengan Dnaprofile.ID MY99055582.
 

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,055
Reaction score
3
Points
35
Terbaru dan terkini.Syarikat berlesen,joint terus dapat product (suplement).modal sekali je.Auto maintain.Jom.. jana wang dengan Dnaprofile.ID MY99055582.
hehehe bro :(scam nak promote bukak thread baru a`aa marah tuan tanah nanti
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70

ronaldinhood

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2006
Messages
9,352
Reaction score
73
Points
70
Terbaru dan terkini.Syarikat berlesen,joint terus dapat product (suplement).modal sekali je.Auto maintain.Jom.. jana wang dengan Dnaprofile.ID MY99055582.
Masih ada lagi makhluk macam ni?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register