BTC USD 37,712.3 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sempadan negara dibuka kepada pelawat antarabangsa selewat-lewatnya 1 Jan 2022

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,495
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,495
Reaction score
17,854
Points
2,536
Awards
1
Majlis Pemulihan Negara cadangkan supaya sempadan negara dibuka kepada pelawat antarabangsa selewat-lewatnya 1 Jan 2022 - Muhyiddin Yassin

253762264_257731606386260_3305647744152188340_n.jpg

Nak terima kemasukan pelancong China sekali la ni
 
Sponsored Post

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Nak terima kemasukan pelancong China sekali la ni
Open utk smua ni.. negara dah xleh tahan dah..lame dia nk bukak.. ni dah vaksin mmg dia bukak je ni
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,495
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,495
Reaction score
17,854
Points
2,536
Awards
1
Open utk smua ni.. negara dah xleh tahan dah..lame dia nk bukak.. ni dah vaksin mmg dia bukak je ni

Endemik kan
Terima je la pelancomg luar
 

azham

Super Active Member
gem
Messages
7,649
Joined
Dec 20, 2012
Messages
7,649
Reaction score
2,223
Points
216
Awards
1
Nak tau rumah sewa pelancong mesia kat London time2 gini, tengok kotak2 kasut dan beg kat tong sampah luar.... sume nak elak cukai kat klia :D
Ada orang kata cara nak kenal yang mana satu rakyat Malaysia di London ialah dengan melihat banyaknya mereka shopping.
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Ada orang kata cara nak kenal yang mana satu rakyat Malaysia di London ialah dengan melihat banyaknya mereka shopping.
Knp tu? Maksudnya org malaysia bnyk soping kt sane ke mcm mane?
 

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,267
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,267
Reaction score
3,166
Points
261
Awards
1
Kes naik blk nie, nak buka jgk ka hahaha
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Duk harap mcm tu jgk la bang....penat dh hadap kena lockdown nie hahaha
Stakat ni kes main 5-6k je sehari.. kite tgk mcm mane awl bln 12..dah bole nmpk kesan..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register