Seminar Memahami Asas Perniagaan MLM

CG Sponsors




MLM-Insight.com

Freshie
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum kepada kawan2 di Carigold.com

Thread ini adalah sebagai makluman kepada semua penggiat2 MLM di Malaysia yang mana company tempat aku bekerja, Evergreen Boulevard Sdn. Bhd. akan menganjurkan 1 seminar yang bertajuk "Memahami Asas Perniagaan MLM" yang mana seminar ini diadakan khas sebagai 1 medium kepada penggiat2 MLM di Malaysia untuk berhubung secara terus dengan pihak berwajib seperti KPDNHEP, BNM & Suruhanjaya Sekuriti.

Seminar ini akan dibahagikan kepada 4 sessi yang mana setiap sessi penceramahnya adaah berbeza. Seminar ini akan diadakan pada 21 Februari 2009 (KL International Hotel – makan tengahari dan minum petang disediakan)

Diharap dengan seminar ini nanti akan dapat memberikan dimensi baru kepada perniagaan MLM di Malaysia yang mana rata2 MLM yang ada di Malaysia sekarang ini adalah merupakan SCAM MLM!!!!


>>>Lihat Poster Mengenai Seminar Ini Di Sini<<<


Maklumat mengenai seminar ini juga boleh didapati di laman web :-

1) cari.gold

2) Evergreen Boulevard Sdn. Bhd.

Marilah kita beramai2 mendapatkan info ttg MLM yang sebenar. Jernihkan kembali nama perniagaan MLM yang telah dirosakkan oleh individu2 yang tidak bertanggungjawab di luar sana!

p/s : harap admin dapat sticky kan thread ni jika tidak menjadi 1 keberatan. Thanks.
 
Sponsored Post

MLM-Insight.com

Freshie
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
pakcik salah umah ni..
Alahai.. ye ke? Aduh.. Sori.. Mod & admin.. silalah la remove thread ni ke tempat yang sepatutnya,.. aku tak tau nak bukak thread tentang seminar ni kat mana. Cuma aku rasa nak highlightkan pasal seminar ni kat sini bcos kat sini la tempat MLMer bermain kan?

Maafkan aku kalo aku salah...
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
keke..
x ngape..
welcome to cg..:)cgrock
Mod..!!
 

MLM-Insight.com

Freshie
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Alhamdulillah..

Sambutan yang kami terima dari bakal peserta Seminar Memahami Asas Perniagaan MLM ini amat menggalakkan. Dan apa yang mengejutkan kami di MI & Evergreen Boulevard Sdn. Bhd. adalah pendaftaran peserta dari Kandangan, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Nampaknya kawan2 dari seberang juga ingin mendapatkan maklumat dari pihak berwajib Malaysia sekaligus memahami kehendak pasaran MLM di Malaysia.

Kepada saudara Muhammad Rizanie, kami di Malaysia mengalu2kan kedatangan anda. Siapa tahu dengan peluang yang wujud di seminar ini kita akan dapat bertukar fikiran/pendapat tentang perniagaan MLM secara keseluruhannya.

Welcome to Muhammad Rizanie!
 

MLM-Insight.com

Freshie
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Mod.. Admin.. Sila la buat apa yang patut.. Janji jangan antar ke tong sampah sudah.. :)cgrock
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
welcome to CG tuan azhar.... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register