BTC USD 64,465.4 Gold USD 2,459.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

semak / bayar saman

ssuratan

Fun Poster
Messages
150
Joined
Oct 28, 2008
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
Khidmat Bayar Saman Di Traffik KL
Bg sesiapa yg takde masa atau takut sbb ada waran tangkap.

sila pm aku... sila2 blh pm kat ym senang sikit.

Boleh tlg buat surat rayauan sekali.

bayarlah saman sebelom anda dicekup heheheh:D


:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:-?

p/s ; aku jugak ada jual cd rom panduan lengkap memulakan bisness dari rumah, pos dan internet. cd rom dijual pd harga RM30
minat pm pm pm pm kat ym ok :D

selamat maju jaya.:)cgrock

Ops Warta pesalah trafik Isnin
KUALA LUMPUR 14 Nov. - Polis sedang memburu 96,000 orang pesalah trafik yang gagal membayar saman menerusi Ops Warta 7 termasuk mengesan mereka dari rumah ke rumah dan pejabat mulai Isnin ini.KUALA LUMPUR 10 Nov. - Nilai kompaun bagi saman trafik tertunggak di seluruh negara kini mencecah RM1.2 bilion meliputi pelbagai kesalahan.

Menurut Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan, jumlah itu meliputi pesalah yang dikenakan tindakan waran tangkap dan juga saman ke atas pesalah trafik yang belum dikemas kini alamat masing-masing.

Katanya, semakan yang dibuat di Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) mendapati kebanyakan pesalah trafik itu tidak mempunyai alamat terbaru.

Sehubungan itu, beliau memberitahu, polis sedang bekerjasama dengan JPJ bagi mengemas kini data-data terkini pengguna jalan raya.

"Langkah ini dibuat bagi mengelakkan rungutan pesalah trafik terutama mereka yang gemar memberi alasan tidak tahu-menahu mengenai saman trafik kerana telah berpindah," katanya.
 
Sponsored Post

ye saya suka soalan anda mr dos. mmg betul mcm tu lah caranya. bagi duit dulu bank in atau jumpa/boleh jumpa kat area kotaraya. kena caya lah ini membabitkan polis maaaa . resit mmg ada. resit rasmi PDRM


*kepercayaan anda kebanggaan kami:D

Aku rasa Ko ni polis kot:eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Back
Top
Log in Register