Wanted Seluar tight sukan untuk pelajar sekolah

CG Sponsors




Sponsored Post

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,885
Reaction score
330
Points
141
Bump...helo2 sape kt sini pemborong pakaian sukan
 

Putu Piring

Active Member
Joined
Jun 27, 2012
Messages
2,401
Reaction score
18
Points
25
Pergi sungai besor je bro banyak baju seluar sukan
Kedai pun banyak boleh pilih
 

Putu Piring

Active Member
Joined
Jun 27, 2012
Messages
2,401
Reaction score
18
Points
25
Sg besor mane tu bro?
Selangor
Pasaraya Yang Yang nama dia
Aritu baru lepas borong kain pelikat gajah duduk harga murah dr kat kl ni
Dekat kuala selangor pun ada 1
Nak dekat try kat kampung melayu subang ada gak kedai borong mcm tu tp harga den tak sure mungkin tak lari jauh kot
Ce riki2..
Nnti ada la tu member cg bg port baik :)cgrock
 

redtea

Active Member
Joined
Sep 2, 2007
Messages
1,268
Reaction score
15
Points
25
ko nak beli banyak mana?

aku ada gak jahit suar track panjang dan pendek, jersey sukan sek rendah sek menengah..

mana la tahu ko nak menery jahit
 

LEMANtheMAN

Super Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
7,463
Reaction score
9
Points
65
seluar cmne tu.. bg la gambo.. leh aku usha2 GM haha
 

MOZOU

Freshie
Joined
Jul 27, 2015
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
Bos, cuba post sample seluar tu kot2 ada kat tempat yg sy duk skrg ni . Sy di indonesia ni, 26hb balik KL . If ada, sy berani beli dulu even quantiti byk kalau comfirm nak dan ada sebijik brg yg direquest .
 
Sponsored Post
Top
Log in Register