BTC USD 63,892.2 Gold USD 1,770.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Seller yang jual antena hack wifi kena serbu ker?

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
14,177
Reaction score
75
Points
130
saja buka thread ni sebelum g jumaat..aku check2 tgk kebanyakan seller ni dah tutup kedai dgr kena serbu dgn SKMM..betul ker?pe cite?
 
Sponsored Post

Higherbidder

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2010
Messages
885
Reaction score
3
Points
15
Bahye jual benda ni.. Aku fikir nak jual.. Tapi takut kes camni gak la.. Time cod bleh kena cekop.. Bank in pos boleh kena cekop gak.. Coz detail profile ada kat bank.. Ni sebenarnye salah disi undang2.. Curi line beb hehe..
 

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
biasa la ni, selalu main underground je.. tapi kalau da tersebar camni memang masalah la
 

ayie206

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
jaual antena wifi booster tu tak salah.. yang salah jual software hack line internet orang.. :(scam:(scam
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
14,177
Reaction score
75
Points
130
jaual antena wifi booster tu tak salah.. yang salah jual software hack line internet orang.. :(scam:(scam

klu cam tu ptt tangkap org yg create BT5,beini dll tu lah...ptt senyap aje rupanya ada kes skmm serbu..tu yg aku baca idcgrian shawty tulis kat thread dia..
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
79
Points
30
kt lowyat tu selamber je jual.. dia jual adapter... yg hack tu user punyer pilihan...
 

Shahzz

Active Member
Joined
Jul 23, 2011
Messages
1,709
Reaction score
0
Points
20
bg aku..jual benda tu x slh kot..just adapter jer..yg slh bila pi hack wifi org la..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register