Sell Paypal/RM3.45 Perunit -All sold for 3.3

CG Sponsors




heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
Paypal @ 3.45
Stock : 500$

Post kat cni siape berminat.Sms 0148314888
Aku akan send kan ke acc paypal korang.
Bayaran kepada aku melalui akaun Maybank.

DAPATKAN SPECIAL OFFER IAITU DENGAN RATE 3.3.
TERMS AND CONDITIONS
1.YOU PAY MY DEBT TO MY FRIEND 240$ VIA CC THROUGH SETCOM(SO YOUR IDENTITY IS SAFE)OR THE BEST YOU PAY VIA MONEYBOOKERS
2.I WILL SEND YOU 240$(VIA PAYPAL)OR IF YOU ARE TRUSTED MEMBER I WILL SEND 240$ TO YOU FIRST AND YOU SEND TO MY FRIEND
3.THEN YOU CAN BUY ANY AMOUNT(NOT EXCEED 500$)WITH RATE 3.3 :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

za_xc03

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,236
Reaction score
14
Points
25
Paypal @ 3.45
Stock : 180$

Pembelian 30$ dan keatas dapat rate 3.4
Post kat cni siape berminat.
Aku akan send kan ke acc paypal korang.
Bayaran kepada aku melalui akaun Maybank keluarge aku.
Kenapa tak terus dari awak je mencurigakan lah....:-?
 

shauki2u

Fun Poster
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
3.45?
itu boleh kata rate skrang kan?
kira x amik untung ke ni? :)
 

heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
3.45?
itu boleh kata rate skrang kan?
kira x amik untung ke ni? :)
Sebab aku punye paypal x verified so asal dpt 'withdraw' melalui buyer pun kire dah bagus.
Aku tgk rate org len pun rendah kre aku nak bersaing ler ni.:))
 

heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
Stok Masih ade lagi
Siape nak boleh PM atau post kat sini.
 

heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
*Rate Changed
*Stock Added
*Offer bigger
Check First Page
 

hairul123

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2009
Messages
262
Reaction score
0
Points
10
Kalau boleh Bg 3.30, aqku borong ke semuanya....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register