Sell LR, Rate Murah RM3.40 Per Unit (CIMB Bank, Maybank)

CG Sponsors




Mira.LR

Freshie
Joined
Jan 18, 2010
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Salam Semua,

Terlebih dahulu saya ingin meminta maaf kepada mod atas rules yang telah dinyatakan bahawa newbie dilarang sama sekali untuk berurusan dibawah thread ini.

Apapun saya hanya ingin berniaga dan sekiranya ditolak bolehlah di delete mengikut peraturan yang telah dinyatakan. Saya adalah visitor tetap forun ini cuma tidak pernah mendaftar dan inilah kali pertama saya mendaftar, harap beri sedikit kelonggaran.


LR Untuk Dijual

Baki Terkini: USD 125.00

Kadar Jualan Per Unit: RM3.40


Kepada yang berminat bolehlah SMS/Call: 016-3348279

Saya akan sentiasa Update untuk info pembeli.

tq
 
Last edited:
Sponsored Post

Mira.LR

Freshie
Joined
Jan 18, 2010
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
minta maaf semua...baruje letak dah ada orng nk sapu ...terimakasih...ade tinggal $30...sape cepat die dpt...
sms sy kalau nak...ya sy orng baru..sile beri sedikit peluang berniaga..
 
Last edited:

natsu90

Fun Poster
Joined
Sep 12, 2009
Messages
261
Reaction score
34
Points
20
aku nk bli $20 je, YM aku, solomon_scorpio90 :">
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
nak aku jadi middle man pun boleh....:)
 

Mira.LR

Freshie
Joined
Jan 18, 2010
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
ok update punye update rupenye ade USD70.00 lg...last kopek nih..sape cepat die dpt...ni dah 2 orng msj nih... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register