To Sell (Sell)Handphone Neonode N2 RM 275 only 100% new factory stock

CG Sponsors




n2_repairer

Freshie
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Handphone Neonode N2 baru stock dari kilang.

100% new.RM 275 only.



waranti 6 bulan.

COD area ipoh,batu gajah dan juga plaza tol simpang pulai.

saya lebih prefer pada COD sebab senang nak terangkan serba sedikit mengenai produk ini.untuk buyer luar kalau berminat saya boleh pos kan barang tersebut.

Neonode N2 yang saya jual ini terlebih dahulu telah saya upgradekan software nya kepada yang latest sekali.

kelebihan software yang latest ialah:
-kamera cantik dan clear sedikit dari yang sebelum nya.
-bunyi speaker kuat sedikit dari yang sebelum nya.
-lebih cepat sidikit untuk shutdown.

juga saya tambahkan dengan 40 themes yang menarik.

untuk specs phone sila refer di sini :
http://www.gsmarena.com/neonode_n2-1903.php

USB cable,charger,headset,memory card 1GB (Mini-SD) dah ada sekali dalam set ni.

kalau nak upgrade memory kad pun boleh.sila beritahu saya dahulu berapa GB yang nak.

Jika berminat utk membeli sila PM/email saya:
[email protected] atau contact/SMS: 012 5157304 - muhamad :)cgrock


untuk extra sparepart pun ada.

harga untuk sparepart seperti berikut:

headset 1 set = RM 23
usb cable = RM 8
charger = RM 13
housing(warna hitam sahaja) + bateri = RM 34
























 
Last edited:
Sponsored Post

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
pehh..
mkin lama mkin murah pulak..
rmai gak bdk2 ipoh jual henpon ni..
sales ke apa..
ni msti satu company..
 

asususer

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2009
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
wow!
this is nice..
upgraded version for Neonode N2..
catch my eye laa tt..
anyway gud luck with ur sales..
wallahua'lam..
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
kenapa budak2 perak je ramai jual phone ni?ehhehee,,,kat kedai pun jarang sgt nampak org jual,,,pelik ako...

/tggu sikit mase lagi,,leh dpt lg murah ni..dah ade 3 kedai kat sini..hehehe
 

n2_repairer

Freshie
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
pehh..
mkin lama mkin murah pulak..
rmai gak bdk2 ipoh jual henpon ni..
sales ke apa..
ni msti satu company..
hehe...biasa la bro..cari makan...stok handset nie memang kilang tempat saya keje yang buat...kira memang ramai la yang jual handset nie..cuma kat CG nie tak ramai je... :)cgrock
 

n2_repairer

Freshie
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
kenapa budak2 perak je ramai jual phone ni?ehhehee,,,kat kedai pun jarang sgt nampak org jual,,,pelik ako...

/tggu sikit mase lagi,,leh dpt lg murah ni..dah ade 3 kedai kat sini..hehehe
budak perak ramai yang jual sebab kilang yang buat nie kat ipoh je...tempat saya keje la bro..kat kedai susah nak dapat sebab kedai dah cuba buat sales dan tak berapa nak laku pasal diaorang jual mahal sangat(RM 668 kalau tak silap saya).

jadi kat sini saya dah offer yang termurah sekali.lagipun harga dia mungkin tak boleh nak drop lagi sebab saya pun untung tak banyak bro..cukup2 makan je...hehe..kalau bro berminat boleh la contact saya. :)
 

dyean78

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2007
Messages
870
Reaction score
0
Points
10
sekarang nie yg bro punya version berapa tue update?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register