BTC USD 34,619.1 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Selesaikan Masalah Tukar Nama Kereta Owner Tak Dapat Dikesan

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,905
Reaction score
650
Points
126
Motor pon boleh boss.. Silap plak tulis kete je.. Hehehehe...

bole le update kat tajuk besar tu tt hehe ..

sy parking tongkat dua dlu..menarik sevice ni :D
 
Last edited:
Sponsored Post

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
bole le update kat tajuk besar tu tt hehe ..

sy parking tongkat dua dlu..menarik sevice ni :D

Boleh tuan.. Takde masalah.. Ohh ye, nanti saya update kat tajuk atas tu. Pkai phone susah nak update. Terima kasih tuan.. :)cgrock
 

EjenAli

Freshie
Joined
Oct 20, 2017
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Situasi sy mcm ni

1) geran ori ada

cuma yang xde ic owner....owner ntah mana menghilang

boleh ejas ke?
 

Dashtley

Freshie
Joined
Feb 28, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Keta dah bayar cash tapi German tak dapat owner plak hilang tak dapat dikesan skrang keta terbiar.
 

ashtley

Freshie
Joined
Apr 7, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
pemilik asal tak dapat dikesan dan geran hilang ...kereta dijual oleh abang kepada si pemilik kereta.
 

cikeyra

Freshie
Joined
May 6, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
masih ade lagi ke perkhidmatan ni ???
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,191
Reaction score
178
Points
33
Keta dah bayar cash tapi German tak dapat owner plak hilang tak dapat dikesan skrang keta terbiar.

Nak tanya ada lagi ke perkhidmatan ni

pemilik asal tak dapat dikesan dan geran hilang ...kereta dijual oleh abang kepada si pemilik kereta.

masih ade lagi ke perkhidmatan ni ???
tt last seen pun tahun 2015, amik no hp kat depan contact trs sng kalau tt masih wujud la
 

Apai6612

Freshie
Joined
May 31, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
assalammualaikum boss sy nak tukar nama kereta, tapi owner tk dpt kesan boleh tkg tak boss
 

Ryezalll

Freshie
Joined
Jan 7, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
Saya nak Tanya rumah saya terbakar semua grand surat2 semua terbakar malasah satunya moto saya ni tak boleh tukar nama sebab beli onwer ke dua . Dia cakap akan crik onwer ke satu tummber dia tapi sampai skrng tkde jawapan 😔 boleh tlg ke sebab moto pakai hari2 cuma berbekal surat polis saja nak buat grand biar boleh sambung roadtax nanti
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register