Selangor Fans Sahaja!!! Mana Korang Pilih

CG Sponsors




Mana korang beli kalau harga RM10


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

wapancho

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
Elo Peminat Pasukan Bola Sepak Selangor....Nak minta respond lah..
Saya ada cadang nak jual T-shirt kat stadium nih...Design yang ader simple & kos yang kecik..Sehelai= RM5.00. Nak jual RM10.00. Baju cap 'American'. Lembut dan xpanas..


Rasa2 korang maner korang akan beli? dan bagi pendapat yang boleh membantu k..Tgk design kat bawah k





 
Last edited:
Sponsored Post

pesukec

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
aku pilih blue giant doraemon..:D
 

kodin

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2007
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
tak nampakla teks tu tulis ape... bleh bg beso tak?
 

thereds

Super Active Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
5,329
Reaction score
3
Points
65
kecik sangat..
sakit mata nak pilih..:))
 

putat76

Banned
Joined
Mar 25, 2008
Messages
4,909
Reaction score
1
Points
25
ko buat je semua hehehehehe
kalau aku nak yang last skali tu
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
klu ko dah setat jual info kat wak, wak nak dtg gerai ko,harap ada saiz tuk kanak2, wak belikan tuk twins wak tu
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
aduhhhh sumo santekkkk niiii~X(~X(
no 3 pun cun gak...4 cun gakkk....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register