BTC USD 21,461.8 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Selamat berkenalan untuk awek2 di carigold--->>> one person at a time plss.. hehehe

MT5

Fun Poster
Messages
640
Joined
Nov 30, 2009
Messages
640
Reaction score
6
Points
15
Selamat berkenalan untuk awek2 di carigold--->>> one person at a time plss.. hehehe

Assalamualaikum..

selamat berkenalan, sy jejaka bujang, muda lagik bergetah, boleh lah kalau nak kenal2 dengan sy.. boleh start PM no tipon anda.. (awek sahaja, kalau jantan aku jentik tinge) hehehe...

kepada otai2 selamat bertukar2 ilmu walau dimana anda berada..

kepada admin, forum anda mmg sangat power, tekan je ape2 kat google tu, kompom forum ni yang kuar dulu..

kepada moderator, sila beri tunjuk ajar kat forum ni.. moderator pompuan sila beri no tipon:"> ehehehe...


mintak maaf pada gurauan perkenalan, semoga kedatangan sy disini dialu-alukan...


edit sikit: kepada awek2 yang dah PM sy, sorry tka leh nak reply, forum ni kata kene ade 20 posting baru bleh reply, harap bersabar ye, jangan rebut2... ;)




awek2 dan bro2 yang sangat sporting yang telah menyertai kami.. anda bila lagi..

MT5
zephyrantic <<<----orang cakap dier ni awek.. tapi awek bawah umur lah (awak, mintak maaf ek.. sy gurau2 jek.. jangan la amik ati ek)
shukcaya <<<---haa.. ni mmg awek.. comel.. tapi garang sikit...
K.E.Y..kuchi <<<---son goku ni tak abis2 cakap pasal CCL.. huhu.. ape tah tu..
carnationmyra <<<--ni pun awek jugak.. comel dowh.. ehehehe...
insyi© <<<--- ha, ni akak moderator yang aku terngorat tu, sekal bini orang da... sorry kak.. hehehe
eLLYaNa <<<<--- ni awek pertama yang PM :"> gurau2 jek.. hehe..
kamal_kampong<<<<--- aku rasa bro ni bernama Kamal, dan tinggal di area2 kampong.. amacam? terer tak aku teke.. eheheheeh...
Cuppy Cakes <<<---awek ni telah mencabar aku mengurat beliau.. wahh.. macam seram jek bunyinye..
ikan_pari
ErikaYooo <<<---ini aku rasa kasanova kot.. sebab dia dapat tau ayat2 aku ni macam kasanova baru2 nak naik.. hehe, yeke?
kasmarol <<<--- ni hamster jantan aku rasa, mecam jeles je dengan aku:">.. hehehe... gurau bro..:D
black_chocolatex
fardly83 <<<<--- dia janji nak kenalkan aku dengan cuosin pompuan dier.. sporting betul..:">
kainlangsir <<<---mak hoi.. ayunye awek ni... betul bro.. tak tipu punye..
idaida <<<<---ida carik guys yang single kan? meh lah sini, abg single tau.. ekekekeke..
NEMO <<<--- orang kata dia ni ade skandal dengan awek kat atas tu.. tak tau lah aku..(ps, aku pun confuse jantina dia sebenarnye ni)
azlaidi
adar <<<<---- ade pulak nak berebut cik tudung dengan aku.. chait.. :p (mana aku tau dia ni admin, ha, ko hambek lah cik tudung tu bro.. asalkan ko tak ape2 kan aku.. ahahaha..)
prinCeszz LaDy <<<--- ni puteri negeri jepun kot... eheheh...
jemoreng
tudung34 <<<---cik tudung ni kan.. comelnyee.. PM lah sy lagi sekali, PM box sy penuh haritu.. :">
ej-forexs
ali.kimia007
kancil biru
apeng8264
mimie813
ahmadnaim
uspayment08
Bunga_Sakura <<<-- engkaulah, sekuntum, bunga sakura.. wahh, indahnye hidup aku...
haudli
cilox
dinda_umie <<<--- ni awek padang pasir, siap berpurdah bagai.. tapi.. sporting beb.. tala sombong punyia..:))
mangkaq
abgmie
Klebang bb
missbumblebee <<<--- awek ni nak banje wa tengok wayang tu bro.. ahahaha...
TwiStEd pIps
hamsyah
TITANIUM
geniusneuro <<<<--- beliau claim yang beliau adalah awek.. tapi gambo die gambo jantan pulak.. ni yang aku tak sedap ati ni... arghhh... sape lah pulak tu... takkan adik beliau pulak... arghh....
eizzbizz
srikandi_syahid <<<-- ni awek kot aku rasa.. tapi dia pakai pedang lah pulak.. ganas dowh.. jaga2...
CG Robot <<<----aku ingat dier ni orang... sekali bukan daa.. :))
roBUST <<<<--- nama yang kerapkali disebut2 oleh awek2 carigold... tibe2 aku terasa aura persaingan yang cukup tajam.. ehehehehe...
liyan
azhar048
kapalangkasa
PainKiller <<<<--- wahh.. yang ini gambar dia letak tak boleh tahan woo... ahahaha..
forexian
zerotech
Jembo
den4ex <<<<--- beliau ni jantan sejati ye awek2 suma.. yaa.. apa lagas... cepatt.. sebelum terlambat.. ahahaha, promot free kat ekau den..
Kehidupan <<<<---- beliau pakai gamba pompuan peluk teddybear.. tapi jangan tertipu, beliau adalah jantan... berjanggut dan bermisai lagi kata dinda ahahaha..
Ronin <<<<<--- beliau ni jantan, tapi malu2 nak berkenalan dengan pompuan, jadi, sila2 lah kenal2 dengan bro ni... ehehehe....
akuinsan <<<<--- ni kompom jantan.. tibe2 je nak cucuh aku dengan lighter.. jeles.. kompom jantan.. ahahahaah... gurau2 bro..
Dafinah <<<<---- ni awek gak ni, dia kata dia kakak dafi.. tu sebab nama dia dafinah.. so nama dia aku rasa, maznah atau senah.. wakakaka...
AkuMamak <<<<---- educated, kaya, kacak, bergaya, stylo milo kopi o teh susu teh tarik, nak kata, mmg lengkap lah bro sorang ni.. jadi, sila lah consider bro sorang ni.. ahahaha...
najumi<<<<--- baru daftar, katenye, dia habis baca page 1-50.. pearghh... mmg betul2 nak berkenalan dengan aku ni.. akakaka...
kapak <<<<--- pearghh.. punye ganas nama bro ni.. tapi awek2 jangan risau, nama ganas, tapi dalam hati ada taman punye ni.. wakakakaka...
alia_angel <<<<---- alalala.. tengok nama pun dah tau dah orannye mesti baik hati dan comel.. sejuk hati sy tengok nama awak...
EzY-eLoaD <<<<---- dari nama dia ni, aku rasa dia jual topup.. haa.. kalau awek2 dah abis kedit nak msg sy, bleh cari bro ni bli topap.. hehehehe..
rissa <<<<--- adeh.. komen pun susah, tak komen pun susah.. ehehehe..
ainjelita1991 <<<<<---- mmg padan dengan nama dia beb.. mmg jelita... so, jangan kacau line, wa tengah try... akakaka...
notrexdame <<<<--- pada jejaka2 yang tak berapa nak hensem tu, beliau ni ade jual alat untuk menjadik hensem.. hensem pump up.. sy mesti pileyy... akakakaka...
abahmu <<<<---- tidak lagi boleh berscandal kerana penyakit sayangkan bini.. ahahaha...



ps: kepada yang bukan awek tu yang aku tak komen tu, aku tak de ape nak komen lah.. hehehe. :p


PENGUMUMAN:

tujuan sy bukak topik ini adalah bertujuan untuk berkenalan dengan rakyat carigold suma..
dan setelah 2 hari saya disini ada yang menyuarakan perasaan tak puas hati terhadap sy..
mintak maaf sekali lagi sebab sy ni mmg macam ni.. sy suka bergurau.. walaupun bergurau tak kena tempat tapi mintak maaf sekali lagi sebab asalnya kejadian sy ni mmg macam ni.. takkan sy nak ubah pulak mengikut kata orang ramai..
setiap manusia ada salah dan silapnya, dan bukan semua orang akan menjadi seperti apa yang anda harapkan..
tak ada manusia yang perfect dalam dunia ni.. dan anda juga tak perlu untuk menjadi orang lain semata2 untuk memuaskan hati semua pihak, kerana percaya lah cakap sy, kita takkan boleh puaskan hati semua orang.. tapi kita boleh usaha kan? hehehe...

jadi selamat berkenalan lagi sekali dari sy, dan harap dimaafkan, harap tegur, jika anda tak senang dengan cara sy.. sy mmg suka bergurau and happy2... :D



ni ade sorang yang tak berapa puas hati dengan aku kat topik ni.. huhu.. kan aku cakap, aku ni suka bergurau, dari awal2 lagik.. huhuhu...

woi!!!

TERIMA KASIH byk2 la kat ko sebb ko dah berjaya hancurkan idup aku!
terima kasih byk2!!!

kau dah hancurkan idup aku! life aku! semuanye berpunca dri posting2 boddoh kau tu! semua nye dari kau!!!!!!!

skrg kau seronok la?? seronok la sbb aku menderita skrg?????
dammnnnnnnn!!!
wtf!!! kenapa kau buat aku mcm ni!!!
im so weak.. i lost a part of my life.
aku kehilangan org yang aku syg sangat2..

semuanye kerana kau la boddoh!!
aku benci kau!!
kau setan!!!!!!!!

mintak maaf ye awak.. sy dah banyak kali mintak maaf kat awak..

dan sy tak tau ape sebenarnye masalah awak dengan sy ni..

takkan lah awak tak boleh terima gurauan..#:-S

kalau betul awak kehilangan orang2 yang awak sayang kerana sy,

kan ke tak logik tu, dah lah sy tak penah jumpa awak,

kenal dalam internet ni je... sy reply posting awak pun ade lah dekat 5-6 kali..

takkan lah orang yang awak sayang tu nak amik berat perkara2 kosong dalam internet ni..

dan kalau awak dah tau orang yang awak sayang tu jenis yang tak boleh terima perkara2 macam ni, kenapa awak main internet ni?
:-?

and kenapa awak post kat topik sy ni in the first place? :-?


ps: aku menyebabkan dia hilang orang yang dia sayang? pearghh.. rasa macam tak percaya je beb.. :D:D


dan aku pun telah membuka topik meminta maaf ke dia, kat sini..


Gambar ehsan dari user NEMO, baek punya mat bunga.. tapi ni bukan aku ek.. :D:D

bunga2.jpg

*kepada tuan punya gambar, mintak maap la ek letak gamba ko kat sini.. tapi gamba ko mmg terbaek dari ladang habaq ang.. :))
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
gem
Messages
11,754
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi MT5,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi MT5,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

MT5

Fun Poster
Messages
640
Joined
Nov 30, 2009
Messages
640
Reaction score
6
Points
15
Hi MT5,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi MT5,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)

time kasih bro... terharu nye sy..
 

abgmie

Active+ Member
Messages
4,528
Paid Membership
Joined
Nov 5, 2009
Messages
4,528
Reaction score
217
Points
33
welcome to CG....intro hang semacam ja bunyinya...:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register