To Sell Selalu sakit, demam, selsema? Kuatkan sistem imun anda!!

CG Sponsors
nukeaf

Junior Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
Habbatus sauda dalam bentuk asli. Rahsia sistem imun bani israel yang dipandang remeh oleh orang islam sendiri.

Boleh makan terus begitu sahaja ( mcm sy :) ) ataupun boleh dicampur dalam masakan, roti, perapan ayam, daging (macam orang arab selalu buat), atau ditumbuk halus dan dijadikan pes dan dimakan(juga boleh letak atas luka, tempat kulit bermasalah-ia bertindak sebagai bacteriostatic agent)Habbatus sauda ini dipek dalam bekas mudah guna seperti bekas garam/gula anda.
Mudah disimpan dan dibawa kemana-mana sahaja.

Kebaikan Habbatus Sauda' ini memang tidak dapat dinafikan lagi kehebatannya. Ia telah terbukti secara saintifik dan juga dari segi tradisional.

Antara kebaikan yang paling hebat dengan Habbatus Sauda ini adalah kemampuannya untuk menguatkan sistem imunisasi badan secara keseluruhan.

Ia telah terbukti secara saintifik, dan menjadi amalan bani israel sejak ribuan tahun dahulu. Mereka panda menyembunyikan kehebatan herba habbatus sauda ini kepada mereka sendiri, dan memperkenalkan kepada kita pelbagai produk yang menguatkan sistem imun badan.

Sedangkan Rasulullah sendiri telah bersabda dalam hadithnya yang sahih, bahawa pada Habbatus Sauda "terdapat ubat bagi segala penyakit kecuali mati". Rugilah kita jika kita tidak mengamalkan habbatus sauda ini.

Dengan mengamalkan habbatus sauda, ia bukan sahaja mampu menguatkan sistem imunisasi badan kita, malahan, kita juga mendapat ganjaran kerana kita secara khususnya mengamalkan pemakanan Rasulullah sendiri. :)cgrock

sistem imunisasi kita adalah benteng pertahanan penyakit yang paling baik di dunia ini. Habbatus sauda adalah merupakan "batu-bata" yang menguatkan sistem imun kita. Dengan amalan berterusan insyaALLAH, kesihatan anda akan bertambah baik.

Disamping menguatkan sistem imun anda dan keluarga anda, ia juga merupakan makanan yang kuat disandarkan kepada sunnah Rasulullah S.A.W. justeru hanya dengan mengamalkannya anda sudah mendapat ganjaran :)

Habbatus sauda / Black Cumin / Nigella Sativa

RM9 / botol 150gm. Dimakan 1 sudu kecil pagi @ malam.

Kos poslaju ke
Semenanjung malaysia RM 6
Sabah & Sarawak RM 10

Promosi Pembukaan Kedai Makanan Sunnah - Like dan Share page kami
di facebook dan dapatkan 1 pek kurma barakah secara percuma!


Search "Kedai Makanan Sunnah"

Berminat boleh hubungi saya di 014 2676204 atau pm di sini :)

"Sama - sama kita menghidupkan Sunnah Rasulullah S.A.W. dalam diri kita, sedikit demi sedikit. Allah tidak mahu melihat hasil usaha kita, tetapi mahu melihat kita berusaha, walaupun usaha tersebut adalah kecil dan sentiasa mendapat halangan, asalkan kita tidak berputus asa untuk menjadi lebih baik :)"


 
Last edited:
Sponsored Post

nukeaf

Junior Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
Promosi Pembukaan Kedai Makanan Sunnah - Like dan Share page kami
di facebook dan dapatkan 1 pek kurma barakah secara percuma!


"Kedai Makanan Sunnah"
 

nukeaf

Junior Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
Dengan mengamalkan habbatus sauda, ia bukan sahaja mampu menguatkan sistem imunisasi badan kita, malahan, kita juga mendapat ganjaran kerana kita secara khususnya mengamalkan pemakanan Rasulullah sendiri.

jom sama-sama kita amalkan amalan hidup sihat!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register