BTC USD 35,777.1 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

selain meebo ape lagi bole YM????

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam...aku nak tanye sape2 yg tau web chat alternative utk YM...setahu aku meebo je...ade ke web lain yg bole kita logim YM...minta tolong sape2 yg tau...bg web dia...aku nak urgent...tq...:)

p/s : sape tolong dpt pahala...:">
 
Sponsored Post

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Ada tapi aku dah lupa.. kalau esok aku ingat aku updatekan kat sini k.
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
salam...aku nak tanye sape2 yg tau web chat alternative utk YM...setahu aku meebo je...ade ke web lain yg bole kita logim YM...minta tolong sape2 yg tau...bg web dia...aku nak urgent...tq...:)

p/s : sape tolong dpt pahala...:">

Nak berYM daripada emel directly pon dah bleh skrg ni.. maksud aku versi yg baru tu la.. bkn versi classic..
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
Nak berYM daripada emel directly pon dah bleh skrg ni.. maksud aku versi yg baru tu la.. bkn versi classic..

camne tu bro???versi baru nak dpt kat ne???nak kena upgrade email ke???x phm laaa
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register