BTC USD 33,988.2 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Seks dalam tandas

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
TAMPIN: Sepasang kekasih muda yang cuba melampiaskan nafsu dengan melakukan hubungan seks terlarang terkandas apabila tandas yang dijadikan ‘bilik istimewa’ diser bu pihak berkuasa, semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 4.15 petang itu, pasangan dipercayai pelajar tingkatan lima sebuah sekolah menengah, di sini, ditemui dalam keadaan amat mengaibkan apabila ‘telanjang bulat’ di tandas berkenaan.

Lebih mengejutkan pasangan itu apabila pasukan yang datang menyerbu itu turut disertai bapa saudara kepada gadis terbabit.

Sumber berkata, bapa saudara pelajar itu yang mengetahui ke hadiran pasangan terbabit di situ melakukan intipan selama be berapa minit selepas mengesyaki berlaku perbuatan tidak bermo ral.

Menurutnya, selepas menda pati terdapat kelibat pasangan remaja itu di dalam tandas maka dia kemudian bertindak meng hubungi polis dan jabatan agama untuk memaklumkan perkara berkenaan.

“Selepas pintu dibuka, lelaki terbabit terkejut apabila men dapati remaja perempuan yang ditahan adalah anak saudaranya yang ketika itu berada dalam keadaan berbogel dan tergamam tanpa sempat melarikan diri,” katanya kepada Harian Metro, di sini, semalam.

Beliau berkata, remaja terbabit dipercayai mengambil kesempa tan menggunakan tandas awam di kawasan itu berikutan lokasinya yang agak sunyi untuk melakukan perbuatan terbabit.

Dah ler main free..tempat pun nak free ker..
 
Sponsored Post

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
perbuatan terkutuk,tempat pun kurang elok..
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Pergh... tandas pun boleh jadi ker?
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
apa tindakkan bapa perempuan tu ek? nak report polis yg anak dia kena rogol? sbb perempuan tu masih bawah umur. walaupun dgn kerelaan, still under undang2 rogol.

jika begitu, laki akan masuk lokap dan perempuan terlepas. dah la seronok dua2. tak adil sungguh undang2 sekular.:(scam
 

rauzan

Active Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1,258
Reaction score
10
Points
25

thrill ni...
isk isk isk...
budak2...
:D:D:D
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,747
Reaction score
290
Points
91
b*doh betul bdk2 sekarang..
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
apa tindakkan bapa perempuan tu ek? nak report polis yg anak dia kena rogol? sbb perempuan tu masih bawah umur. walaupun dgn kerelaan, still under undang2 rogol.

jika begitu, laki akan masuk lokap dan perempuan terlepas. dah la seronok dua2. tak adil sungguh undang2 sekular.:(scam

Nak buat macamana Bro?
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
baru F5....pergh...selesa ke tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register