Sejauh mana kebencian anda pd Team lawan?

CG Sponsors




ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Ok lah aku bukak thread nie untuk buat survey, nk tanya korang dlm ni, sejauh manakah kebencian korang pd team lawan & berikan sebab²nya kenapa... :)cgrock


Note: x kisah pasal diri sendiri ker dan team EPL, La Liga, Sirie A & Dll juga digalakkan sekali dibincangkan... ;)
 
Last edited:
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,884
Reaction score
8,265
Points
716
geram tak dapat sepak bola.....pi sepak betis kering...:eek: :p
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
aku tak timbul kebencian pihak lawan..

menang kalah adat permainan..

cuma geram kadang2 penyokong fanatik ni lebih2..

sokong2 jela..tak payah nak provoke2 team lawan..
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
sejauh 100km hahahahahaha...
 

MrKacanG

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
5,061
Reaction score
31
Points
70
x benci pun....Semangat kesukanan mau kuat geng
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
hauhaua thread camni pun ade..

aku sebenarnya biler main bola, aku sayang kan team lawan aku tu... hehehehe
tapi ade satu game tu, memang aku rase geram giler, sebab mamat yang selalu rem motor die biler nampak aku, jadi keeper mase game tu!!!
peh tu lah kali pertama aku dpt card merah dlm hidup aku...
rase bangga beb!!!!
siap bukak baju...
konon2 cam international level lah...
hauahauhauaha
sebab aku dapat card, keeper dah pegang bola sambil baring, aku pi tendang badan die!!! marah ni marah!!
 

kambing gurun

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2008
Messages
3,252
Reaction score
1
Points
25
Kalo dalam game, xpenah lagi naik angin.. Play 4 spirit of soccer..:p:p Kalo ada yg berentap, aku trus kluar, malas nak layan orang2 sengal.. Xnak injured, xnak kena takik, main ping-pong lah weeeeei..!!!:mad:
Kalo antara fan, biasa dah.. Telinga pun dah tebal.. Kalo lebih2, buat xtahu suda...:D
 

suweb84

Active+ Member
Joined
Feb 13, 2008
Messages
3,214
Reaction score
10
Points
25
sejauh2nyeee hehe

klo team ksukaan mnang,xwujud bnci mnbnci nie..hepi jerk

tp klo team ksukaan kalah,xdelaa bnci sgt..just bnci2 syang jerk...muahhaaha
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
tak jauh...dekat aje :)
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
aku ok jerk

tapi kalau sampai team lawan nak main cam wrestling plak

tuu yang benci sgt tuu:mad::mad::mad:

jenis team lwan xreti main.. tapi pandai bab tackel dan tolak2 player lain
 
Sponsored Post
Top
Log in Register