BTC USD 49,168.500 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sejak bila arah kiblat di low yat tukar

CG Sponsors




nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
korang pernah x sembahyang dekat plaza low yat surau yang kat tingkat b2 tuh..... td aku g arah kiblat dah bertukar jadi sebelum nih duk sembahyang tuh kiblat salah lah:eek::eek::-?
 
Sponsored Post

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
pernah gak solat kat situ... next time beli petunjuk kiblat dan bawa... kita periksa nantie...
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
baru tukaq ka lama dah?

bukan ke tmpat smayang tu kat bawah...
parking basement tu....:-?:-?
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
baru tukaq ka lama dah?

bukan ke tmpat smayang tu kat bawah...
parking basement tu....:-?:-?
entah lah bulan lepas pergi x tukar lagi.... hari ni pegi dah bertukar.. baru balik je ni:-?
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
pernah gak solat kat situ... next time beli petunjuk kiblat dan bawa... kita periksa nantie...
tu lah x bawak pulak alat petunjuk kiblat


x beli pun lagi:">:">:">
 

Hujimy

Banned
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,060
Reaction score
13
Points
30
kene alert pasni , maklum la, bangunan milik org kapiaq
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
jangan le mereka sesuka hati tukar arah kiblat kita...
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
baru tukaq ka lama dah?

bukan ke tmpat smayang tu kat bawah...
parking basement tu....:-?:-?
itu la. setahu aku tempat solat kat bawah area parking kereta tu. bila plak kat atas? :-?
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
ada surau ke kat situ ? #:-S
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
yer ker dah tukaq...........huhuhuh

aku ada kompas leh check........lepas raya haji la leh p........
 
Sponsored Post
Top
Log in Register