To Sell Sejadah Gaharu, Musti Wangi..Harga Turun Lagi..

CG Sponsors




nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
Salam semua..Koleksi sejadah daripada kulit pokok Gaharu.
Sesuai untuk kegunaan harian, sebagai hadiah dan hiasan.
Ia juga dapat memberi ketenangan ketika solat dengan haruman aroma gaharu tulen dan meningkatkan rasa khusyuk ketika solat, insyALLAH..


Menjelang Ramadhan, harga sejadah diturunkan..pasal pe? Supplier turun harga, aku pun kasik turun gaks ler..kena adil ngan customer..:)cgrock
Aku inform dulu ye..tp harga ni valid dari 1 Ramadhan tahun ni (2010) hingga stok habis..Harga yang aku paparkan ni dah tetap, lepas Raya pun buleh dapat harga ni, sbb stok aku dah tiba..Harga:[STRIKE]RM50.00 RM38.00 [/STRIKE]RM35.00(Semenanjung); [STRIKE]RM60.00 RM48.00 [/STRIKE]45.00 (Sabah & Sarawak) - termasuk kos penghantaran.Pertanyaan? pvt msg atau emailkan di [email protected]. COD area Melaka dan Muar. :D


 
Last edited:
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
kasi up pic..buat hadiah untuk famili ni sgt ok.
 

nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
apsal x bleh nak upload ni..#:-S
bantuan warga CG..#:-S
 
Sponsored Post
Top
Log in Register