BTC USD 64,875.1 Gold USD 1,787.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sedihnya berurusan dengan cimb

Sue

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
2,810
Reaction score
13
Points
25
Hari ini adalah hari yang sangat menyedihkan bila berurusan ngan CIMB HQ kat sebelah SOGO.Pagi tadi bawa buku 'savings book'anak yang sedang belajar kat UiTM Terengganu, tiap2 bulan begitulah tolong updatekan.Kadang2 masukan duit untuk anak bila dia kehabisan duit untuk belanja makan dan beli peralatan. Entah macam mane pagi tadi kerani kat kaunter bawah CIMB kata orang ke3tak boleh tolong updatekan buku akaun...heran juga pasal dah bertahun bawa buku tu keCIMB bolehje updatekan selama ni boleh hari ni lak tak boleh.....bukannya nak keluarkan duit kita pun tahu bukan akaun kita......Kak Sue beriya2 mengatakan buku akaun ni akaun anak Kak Sue yang dah biasa Kak Sue tolong updatekan.........kerani tu kata kena bawa anak Kak Sue juga untuk updatekan....Kak Sue kata anak Kak Sue ada diTerengganu...study....

Masalahnya minggu lepas Kak Sue cuba masukan duit tapi tak boleh Kak Sue fikir mungkin buku dia dah lama tak updatekan.....tulah Kak Sue nak updatekan........hampir setengah jam agaknya dok bertengkar ngan dia sampai dia panggil Manager dia la kot seorang wanita....pun sama gak takleh update...

Yang peliknya savings account Mayban tak penah pulak susah macam tu nak updatekan......

Kalau macam nilah sevis CIMB insyallah Kak Sue akan bawa anak Kak Sue datang bila dia cuti semester nanti untuk updatekan buku dan juga "CLOSED ACCOUNT"..................
 
Sponsored Post

Pulau Tenggol

Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
2,258
Reaction score
11
Points
25
bukan nak keluarkan duit,apasal xboleh :-?
pelik gak nie,aku baru call kwn kerja cimb bank ckap boleh..~X(
 

aznor59

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
2,668
Reaction score
23
Points
25
kasi email kat nazir kak...big boss CIMB ...dulu ade kes kak pasal CIMB...member terus email kat nazir ceo gegau jugak lah yang cabuk2 ni..
 

Sue

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
2,810
Reaction score
13
Points
25
kasi email kat nazir kak...big boss CIMB ...dulu ade kes kak pasal CIMB...member terus email kat nazir ceo gegau jugak lah yang cabuk2 ni..

Terima kasihlah simpati member2 bila kongsi kat CG lapang hati sikit....biasa kalau servis lain tu memanglah CIMB lambat sikit servis tapi masih boleh tahan lagi tapi ni nak update pun jadi hal adus sedihnya.......patutnya kalau ye pun kerani tu tolong updatekanlah juga lain kali beri pesanlah kena empunya diri yang buat...:((
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,385
Reaction score
96
Points
135
manager dia pun nak kena sekali tuh...kak sue email jer org2 besar cimb ni br diaorg tau sket...

cc skali bank negara malaysia...br padan muka diaorg

p/s-abis tuh yg kat mesin update buku saving tu pun nak ken owner juga yg buat ker...haih
 

Fizibiz

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2007
Messages
552
Reaction score
4
Points
15
Kak Sue, perlu ke selalu update? sbb saya punya entah bila last update still ok jer guna ATM utk keluarkan duit..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register