BTC USD 56,979.0 Gold USD 1,833.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sediakan payung sebelum berjalan

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,564
Reaction score
4,266
Points
196




Payung beserta alat GPS yang membantu perjalanan dan dalam masa yang sama melindungi dari hujan dan panas
 
Sponsored Post

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,356
Reaction score
1,153
Points
151
ni peta mana ni? peta jalan negeri2 kat malaysia ade x?:))
 

shukcaya

Legendary Member
Joined
Mar 28, 2008
Messages
14,436
Reaction score
23
Points
115
ape yg nk d smpikn neyh..?
aku xphm ler..:-?:-?:-?
 

snakes999

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
aku paham...............walaupun aku tak paham sebenarnyerrr....ahakkkkss
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,356
Reaction score
1,153
Points
151
ape yg nk d smpikn neyh..?
aku xphm ler..:-?:-?:-?

hahaha..aku nak tanya jgk td..kenapa letak dlm section ni? adakah ia Seram, Misteri, Hantu, Ngeri atau Pelik?:eek::eek:
 

GilerGold

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
tuan tanah expecting PELIK giler la nih..:))
 

Enterpruner

Fun Poster
Joined
Sep 8, 2008
Messages
215
Reaction score
6
Points
15
bagus juga payung macam ni.. boleh buat idea bisnis ni.. :))
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,564
Reaction score
4,266
Points
196
payung dengan projector dan wireless dengan komputer yang membolehkan anda melihat gambar dan video dari Flickr, videos on YouTube, etc.

internetumbrellabu0.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register