Sedia seks di tempat terbuka..atas sofa pon boleh

CG Sponsors
alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531


PETALING JAYA: Umur sudah separuh abad dan mempunyai anak serta cucu, tetapi enam wanita yang ditahan penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) di sini kelmarin, bukan saja sanggup bekerja sebagai pelayan pelanggan (GRO) di sebuah pusat hiburan, malah turut menawarkan perkhidmatan seks di ruang terbuka pusat hiburan itu.


Kegiatan jijik dan meloyakan GRO tua berpakaian seksi yang layak bergelar nenek itu terbongkar apabila penguat kuasa Jais menyerbu pusat hiburan terbabit yang dipercayai turut menawarkan seks bagi menarik pelanggan bukan Islam ke premisnya jam 11 malam. Apa yang mengejutkan, GRO terbabit yang berpakaian seksi hingga menampakkan payu dara itu bukan saja sanggup tubuh mereka dijamah pengunjung, malah turut sanggup melakukan hubungan seks dengan pelanggan di depan khalayak berdasarkan puluhan kondom terpakai yang ditemui di atas lantai dan sofa.


Kegiatan pusat hiburan dan GRO tua terbabit didedahkan Penolong Pengarah Perancangan dan Strategik, Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), Shahrom Maarop, yang mengakui menahan enam GRO Melayu berusia lebih 50 tahun yang melakukan maksiat secara terbuka.


Beliau berkata, serbuan dilberdasarkan laporan yang diterima dan siasatan awal mendapati, GRO terbabit bukan saja rela menyajikan minum keras kepada pelanggan Islam, tetapi sanggup membiarkan tubuh mereka dipegang dan diramas pelanggan tua dan muda.


“Walaupun sudah tua, tetapi penampilan GRO tua itu yang seksi dan sanggup tubuh mereka dipegang menjadi kegilaan pelanggan untuk mengunjungi pusat hiburan terbabit.

“Malah, berdasarkan siasatan awal, pelanggan juga boleh melakukan seks secara terbuka, tanpa perlu mencari lokasi lain untuk melampiaskan nafsu.


“Keadaan lampu yang sengaja disamar-samarkan pengusaha pusat hiburan dipercayai bagi membuka ruang kepada pelanggan untuk ‘menikmati’ pelayan pelanggan terbabit,” katanya.


Shahrom berkata, semua GRO terbabit tidak melarikan diri apabila pusat hiburan itu diserbu sepasukan penguat kuasa Jais yang mendapat maklumat mengenai tawaran seks terbuka yang boleh dilakukan di pusat hiburan terbabit.


“Memang kami ada menerima laporan mengenai kegiatan tidak bermoral di pusat hiburan terbabit yang dipercayai turut menawarkan khidmat seks kepada pelanggan.


“Pusat hiburan terbabit menawarkan GRO tua yang ‘berpengalaman’ bagi melayan kehendak seks kebanyakan pelanggan tua dan muda yang dipercayai menghadapi masalah,” katanya.


Tanpa berselindung, Shahrom berkata, pihaknya juga menjumpai banyak kondom terpakai yang masih basah di kawasan ruang legar pusat hiburan itu yang dipercayai digunakan pelanggan melayani GRO tua terbabit.


Shahrom berkata, berdasarkan siasatan, pihaknya tidak menolak kemungkinan pusat hiburan itu turut menawarkan khidmat seks secara terbuka kepada pelanggannya.

Menurutnya, enam GRO tua itu dibawa ke Jais untuk siasatan lanjut sebelum dibebaskan dengan seorang penjamin.


Katanya, kebanyakan GRO tua terbabit dijamin pemandu teksi yang dipercayai menjadi antara ‘dalang’ yang diupah ibu ayam untuk membawa wanita terbabit ke pusat hiburan itu.


Beliau berkata, semua GRO itu akan disiasat mengikut Seksyen 52, Enakmen Jenayah Syariah Selangor, permulaan untuk melakukan pelacuran.


“Mereka akan dipanggil semula ke pejabat Jais untuk diambil keterangan dan jika tidak hadir pemandu teksi yang menjadi penjamin berdepan dengan tindakan tegas.


“Jais juga akan membuat laporan kepada pihak berkuasa tempatan mengenai penyalahgunaan lesen pengusaha pusat hiburan terbabit dan akan mencadangkan kepada PBT supaya lesen ditarik balik,” katanya. Shahrom berkata, Jais akan terus memantau dan menyerbu pusat hiburan yang mengalakkan kegiatan tidak bermoral termasuk menawarkan khidmat seks kepada pelanggan.
 
Sponsored Post

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
ish... memalukan betul... harap mak cik2 gro tu tobat la lepas nie...
 

erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
kerja gila...
x sangka...
masih ada yang sanggup
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
NILF....:eek:
 

suweb84

Active+ Member
Joined
Feb 13, 2008
Messages
3,214
Reaction score
10
Points
25
mmg xsdar dri punye...dah tua2 pon wat lg keje2 mcm nie lg :(:(
 

mygol

Super Active Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
5,761
Reaction score
71
Points
70
Apa nak jadi dgn org tua sekarang ni...:(:(
 

azr33na

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2010
Messages
217
Reaction score
3
Points
15
isk apa nak jadi ngan opah2 ni agaknye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register