BTC USD 49,273.3 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sedang mencari alm perwira 1st edition.

span_kuning

Freshie
Joined
Nov 6, 2008
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
sape2 ada alam perwira 1st edition.

ak nk beli.....

lau bleh complete set.......

dewata raya pon menarik gak...:)
 
Sponsored Post

KrisSMerah

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 22, 2006
Messages
8,041
Reaction score
18
Points
65
aku pun. sapa ada angkat tangan
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
aku lak cari versi 2 3 dan 4...klu ade sila rujuk aku...pasal rege, ikut sellers la...pm klu ade
 

ashrafk

Junior Member
Joined
Nov 7, 2008
Messages
76
Reaction score
4
Points
11
aduh menyesalnye tak jaga elok2... da kene makan tikus dah... pastu mak bakar sume skali... abis sume awek2 gundik2 ji fat dlm tu..:((
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku ada semua tu, siap yg jilid2 lagi aku kumpul. Nak pinjam boleh, mai datang Kuching. Harta kesayangan masa kat Serdang dulu tu...
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
sape2 ada alam perwira 1st edition.

ak nk beli.....

lau bleh complete set.......

dewata raya pon menarik gak...:)

Lepas den abes blaja (keroje) satu almari omak den jual komik-komik den kat old news paper. Sedih den.. Alam perwira la komik pertamo den yang tak pernah miss.....:(:)((

ps: termimpi-mimpi pulak Ji Fat tu.
 

nie feng

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2008
Messages
734
Reaction score
0
Points
10
Klu korg nk sgt komik tony wong. Pe kata oder melalui borang langganan dlm latest komik Jejak Wira Versi Baru. Cpt & mudah
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,268
Reaction score
526
Points
176
senang2 contact balik tony wong la...ish2..aku pun rindu la citer alam perwira ni...dah lama tak tgk gaya syurga meragut lalang..kihkihkih
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
pergi je kat sungei wang plaza atau ioi mall puchong... byk komik yg jenis jilid ... kat umah aku ada complete alam perwira jenis jilid :D .. yg jenis 1 episode 1 buku tuh dah abis kene bakar ngan mak aku time aku skolah dulu2.
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
kat bilik aku de 1st edition nyer tp x arr seberapa lengkap... masalah nyer bukan aku punya tp si XXXX yg punye :eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register