[SECRET] Camne Cara Nak Sultan (Billioanaire )Tranfer Fund 8Juta Dalam Online Banking

CG Sponsors




zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,884
Reaction score
50
Points
125
TT?? apa kaitan ko ngan budak perasan ni?
 
Sponsored Post

shah08

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
2,625
Reaction score
5
Points
25
budak nie duduk kt apartment area setiawangsa....
penah lari bogel dulu...
masa tuh saya lepak kt restoran syawal...
kalo tanya kat balai setiawangsa mmg orang2 dlm tuh kenal sgt...
sapa lepak setiawangsa mmg kenal sgt dah die nie...
mmg ada masalah dia nie...
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,676
Reaction score
539
Points
161
budak nie duduk kt apartment area setiawangsa....
penah lari bogel dulu...
masa tuh saya lepak kt restoran syawal...
kalo tanya kat balai setiawangsa mmg orang2 dlm tuh kenal sgt...
sapa lepak setiawangsa mmg kenal sgt dah die nie...
mmg ada masalah dia nie...
Masalah apa? Hiks!. Ada sesiapa kat sini anak hangkat taip mahmood? :p
 

aliQue

Super Active Member
Joined
Sep 26, 2006
Messages
5,139
Reaction score
31
Points
70
budak nie duduk kt apartment area setiawangsa....
penah lari bogel dulu...
masa tuh saya lepak kt restoran syawal...
kalo tanya kat balai setiawangsa mmg orang2 dlm tuh kenal sgt...
sapa lepak setiawangsa mmg kenal sgt dah die nie...
mmg ada masalah dia nie...
Apa cite pasal lari bogel?..
 

MA REBORN

Banned
Joined
Jul 9, 2010
Messages
2,034
Reaction score
95
Points
30
akaun hsbc ni kalu withdraw mahal skit,,,,kalu atm bank lain rm 10,,
aku ada jugak bank ni ,,,nak transfer pakai token, ,,,,nati akan keluar security device number ,,,,,,,nak transfer 100k pun takder masalah,,,,mmg special bank ni.....
 

mollucs

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2010
Messages
868
Reaction score
3
Points
15
bersyukur la dgn ape yg ade....jgn nk jd kaye je,nnt jd mcm mamat tu...
 

mint

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
5,431
Reaction score
16
Points
65
apa point ni??

aku ingatkan cara mcm mana nak hack duit bank...

rupanya budak tu citer pasal nak transfer duit masuk akaun dia..

double cis kek btol..
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
ni gambar hanjing tu :(scam


 
Sponsored Post
Top
Log in Register