BTC USD 49,457.9 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sebulan Kahwin, Zizi Kirana Bahagia Suami Rajin Dan Tak Cerewet

hiduprakyat

Super Active Member
Messages
6,087
Joined
Dec 6, 2010
Messages
6,087
Reaction score
435
Points
91
Sebulah dah kahwin, Zizi Kirana kata dia sangat bahagia melayari bahtera rumah tangga dengan Yusuf Bahrin.

Kata penyanyi ini, aktiviti hariannya berubah kerana perlu menjalankan tanggungjawab seorang isteri
104744mqbvoe6gnarosoov.jpg

"Sekejap sahaja dah sebulan kami berkahwin, sejujurnya memang seronok. Sebelum ini urus diri sendiri saja, sekarang ni kena buat semua kerja berdua, dah jadi rutin sediakan bekal makanan untuk Yusuf. Pagi-pagi dah sibuk di dapur.

"Alhamdulillah Yusuf tak cerewet tentang makanan, apa sahaja yang saya masak dia makan. Lagipun dia makan makanan diet, tak susah nak sediakan. Ada hari yang saya sibuk dan perlu bergegas untuk bekerja, dia pula yang masak

"Sebelum ini kami hanya saling mengenali menerusi video call, bila dah kahwin baru saya tahu Yusuf ni rajin orangnya. Kalau saya kerja dan dia pula cuti, dia akan selesaikan semua kerja rumah," katanya kepada mStar.
"Bestnya kalau dapat pergi umrah dalam masa terdekat ni... InsyaAllah kalau ada rezeki, kami pasti akan ke sana juga.

"Apa-apa pun kami mahu selesaikan dahulu kerja di sini, Yusuf pun tengah sibuk dengan penggambaran sehingga Disember depan... bila dah selesai semua tu barulah boleh buat umrah."-Cari
 
Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Messages
23,899
Joined
Jan 12, 2008
Messages
23,899
Reaction score
3,797
Points
201
Sebulan memang ar....kentut pun wangi je....khayal je bau.........jumpa dugaan ....nanti rasalah......kebahagiaan ...happy zaman sekarang tak elok dicanangkan kat media sosial...akan ada hasad dari org lain.....
 

Niyang

CG Top Poster Club
Messages
42,542
Joined
May 13, 2009
Messages
42,542
Reaction score
1,501
Points
201
Sebulan memang ar....kentut pun wangi je....khayal je bau.........jumpa dugaan ....nanti rasalah......kebahagiaan ...happy zaman sekarang tak elok dicanangkan kat media sosial...akan ada hasad dari org lain.....

yonnyboi janji akan nyanyikan utk saya sebelum tido....spjg hayat - gadis melayu
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
324,692
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
324,692
Reaction score
16,562
Points
2,376
Baru sebulan
Itu biasa happy lagi
Bila dah lama baru kekuatan cinta masingΒ² teruji
Macam mana nak selesaikan masalah
 

maxpda

Super Active Member
Messages
8,389
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,389
Reaction score
421
Points
91
Hahahaha.. Kita layankan jer..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Messages
45,601
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
45,601
Reaction score
2,562
Points
201
Sebulan memang ar....kentut pun wangi je....khayal je bau.........jumpa dugaan ....nanti rasalah......kebahagiaan ...happy zaman sekarang tak elok dicanangkan kat media sosial...akan ada hasad dari org lain.....

Ofismate aku baru kawin bulan lepas.

Perempuan.

Muda lagi..25 tahun. Perasan lawa sangat. Member2 dia panggil dia Barbie (patung tu)

Kemain upload Status whatsapp.

Bukak/tunjuk hadiah kawin. Honeymoon etc.

Aku mute terus :ROFLMAO:

Takleh relate 🀭

Status tu share lah benda yang semua orang leh relate.
 

Jedi

CG Top Poster Club
Messages
45,601
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
45,601
Reaction score
2,562
Points
201
Trend bebudak muda skang.

Lepas kawin tu macam nak smug kat orang single.

Lepas tu berlumba sapa dapat anak dulu.

Tiap2 hari post kat IG story pasal anak dia.

🀒
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Messages
23,899
Joined
Jan 12, 2008
Messages
23,899
Reaction score
3,797
Points
201
Ofismate aku baru kawin bulan lepas.

Perempuan.

Muda lagi..25 tahun. Perasan lawa sangat. Member2 dia panggil dia Barbie (patung tu)

Kemain upload Status whatsapp.

Bukak/tunjuk hadiah kawin. Honeymoon etc.

Aku mute terus :ROFLMAO:

Takleh relate 🀭

Status tu share lah benda yang semua orang leh relate.
kira kau baik lah tu...kalau aku removed../ block / unfriend terus...hahaha....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Latest Threads General Chat

Top
Log in Register