sebuah kisah tragis akibat perlakuan bagaikan binatang

CG Sponsors




AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,629
Reaction score
258
Points
91
Petikan Utusan online..

Bayi lelaki lima bulan mati dipercayai didera, diliwat
06/02/2010 7:06pm

PETALING JAYA 6 Feb. – Seorang bayi lelaki berusia lima bulan mati dipercayai akibat didera dan diliwat.

Sehubungan itu, sepasang suami isteri ditahan di tanah perkuburan Islam di Sungai Buloh sebaik selepas pengkebumian bayi pertama mereka itu Isnin lepas, kata Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, ACP Arjunaidi Mohamed.

Beliau berkata, bayi itu dibawa ke Hospital Sungai Buloh oleh pasangan yang masing-masing berusia 33 dan 19 tahun itu pada malam 31 Januari lalu kerana mendakwa bayi mereka tidak sihat.

"Menurut ibu bayi itu, anaknya masih hidup ketika mereka tiba di hospital tetapi doktor yang memeriksanya mengesahkan bayi itu telah mati.

"Bedah siasat dijalankan sejurus selepas itu,” katanya kepada pemberita selepas majlis polis bersama masyarakat di Subang Perdana di sini, hari ini.

Beliau berkata, ibu berusia 19 tahun itu membuat laporan polis mengenai kematian bayinya di bit polis Hospital Sungai Buloh.

Arjunaidi berkata, siasatan lanjut polis mendapati bayi itu mempunyai kesan luka di seluruh badan dan dia turut diliwat.

Pasangan dari Sungai Buloh itu direman sehingga 12 Februari. – Bernama


perlakuan ibarat binatang...tapi binatang apa yang sanggup buat macam tu...lahant punya orang:mad:
 
Sponsored Post

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
sy cukup terkejut bila mama saya gtau pasal berita kejam neyh.....

xsangka...dlm family sendiri pun da xselamat....

pe la salah baby 5bulan tu....

kalo sy ada kuasa da lama sy sula jantan yg lakukan keje laknat tu......!!​
 

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
musim jo.bork kot..mcm haram
 

qai

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
2,928
Reaction score
1
Points
25
sape punya keje ni?!
setan sungguh!!
tangkap dia, sula dia pakai buah durian!!
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,629
Reaction score
258
Points
91
sy cukup terkejut bila mama saya gtau pasal berita kejam neyh.....

xsangka...dlm family sendiri pun da xselamat....

pe la salah baby 5bulan tu....

kalo sy ada kuasa da lama sy sula jantan yg lakukan keje laknat tu......!!​
ntah le myra..perlakuan bagaikan haiwan...

memang mak bapak jantan ni tak ajaq ilmu agama yang cukup kot!!
 

emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Hadiah dari sebuah kemajuan...:(
 

qai

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
2,928
Reaction score
1
Points
25
ntah le myra..perlakuan bagaikan haiwan...

memang mak bapak jantan ni tak ajaq ilmu agama yang cukup kot!!
binatang pun x wat camtu!
geramnye aku!!
 

OneMyWnn

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2009
Messages
736
Reaction score
9
Points
15
apa lah nasib manusia akhir zaman niee
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
bayi yg xtau pape pn kene gk....

gle btol la sape yg buat mend nh

bile akal yg ade x digune..gnila jdinye..
 

KaZuMa_KiRyUu

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2008
Messages
612
Reaction score
2
Points
15
kejam giler.. bapak binatang pon xwat mcm nie kat ank die.. ni lg hina dr binatang.. kalau xsanggup jage bayi, kenapa buat.. tau nk sedap jer.. dosa xigt..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register