BTC USD 41,987.0 Gold USD 1,775.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sebesar atom pengalaman untuk dikongsikan 2013-2021

reggae

Active Member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
2,033
Reaction score
16
Points
25
Sekarang saya menubuhkan syarikat Next Advance Technology Sdn Bhd yang memasarkan produk Polytron engine oil dan Evans waterless coolant keseluruhan Malaysia. Fb Polytron melaka

Tahniah, semoga Allah berkati rezeki encik dan saya,

sy berminat nak tau ttg ejen x bertauliah jual beli rumah tu, bro ade tulis ke, sy bace kt page 1st tu xde, sy belek2 sekali imbas page lain2 pon x nmpk, bro ade tulis ke, sori x sempat nk belek semua page2 ni

:)cgrock
 
Sponsored Post

safa69

Active+ Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
2,702
Reaction score
197
Points
33
Posting baru pasni....minyak enjin
 

safa69

Active+ Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
2,702
Reaction score
197
Points
33
Tahniah, semoga Allah berkati rezeki encik dan saya,

sy berminat nak tau ttg ejen x bertauliah jual beli rumah tu, bro ade tulis ke, sy bace kt page 1st tu xde, sy belek2 sekali imbas page lain2 pon x nmpk, bro ade tulis ke, sori x sempat nk belek semua page2 ni

:)cgrock
Untuk tahun ni saya dah ambil course NCC untuk dapatkan no REN (Real Estate Negotiater), untuk jadikan legal. Polytron on, takaful on dan hartanah pun on. tiga job sekali jalan
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
201
Untuk tahun ni saya dah ambil course NCC untuk dapatkan no REN (Real Estate Negotiater), untuk jadikan legal. Polytron on, takaful on dan hartanah pun on. tiga job sekali jalan

terbaik tuan....

berminat untuk jadi agen minyak polytron di area pasir mas dan rantau panjang....

nnti PM saya ya tuan.....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register