BTC USD 32,770.4 Gold USD 1,777.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell "SCONS COOKIES" : Pelanggan Sudah Boleh Dapatkan Di Shah Alam

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
"SCONS COOKIES" :

Nantikan kemunculan musim ke-2, akan kembali untuk tempahan aidilfitri.

Bagi mencapai target dan supaya lebih efisien untuk musim ke-2 ini,
hanya 3 jenis perisa coookies sahaja akan dihasilkan:

  1. vanilla chocolate chip
  2. cocoa chocolate chip
  3. cocoa crunchies



sconscookies_zps14b20f9e.jpg


Diharap agar terus mendapat sokongan seperti di musim yang lepas.

Terima kasih.
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
"SCONS COOKIES" :

Nantikan kemunculan musim ke-2, akan kembali untuk tempahan aidilfitri.

Bagi mencapai target dan supaya lebih efisien untuk musim ke-2 ini,
hanya 3 jenis perisa coookies sahaja akan dihasilkan:

  1. vanilla chocolate chip
  2. cocoa chocolate chip
  3. cocoa crunchies



sconscookies_zps14b20f9e.jpg


Diharap agar terus mendapat sokongan seperti di musim yang lepas.

Terima kasih.


Testimonial terkini dari pelanggan CG:

huhu...nama den sudah ader kat depan rupanya...:)cgrock
personally bg aku mmg cookies tuan scon nie mmg sedap, beli 2 telap ari tu, 5 ari jer dah abis kat rumah aku nie...:">
setakat nie baru cuba perisa vanilla, pas nie nak buat repeat order utk perisa lain plak...:D
jom cgrian...beli jgn x beli....
p/s : tolong pomot skali utk tuan scon, hehe...:p

Wuit..den punya nama pun ada..hehehe..
Dengar sini semua orang kampong..
Memang aku dah try semua perasa..aku rasa satu persatu..perghhh..
Markahnya...aku bagi 10/10..perfect..memang terbaeekkk..sedap wei..
Memang boleh pergi jauh cookies ni..buat minum petang..sekejap jer habis..
Aku hadap 3 botol...setengah jam dah habis..macam piranha...kahkahkah..

Kepada sahabat ku tuan sconsult..
Teruskan bro..teruskan buat cookies ni..don't stop..

Biar kita jalan lambat macam kura-kura..tapi suatu hari nanti kita akan sampai juga tempat yang dituju..

Saya doakan tuan berjaya suatu hari nanti..tuan boleh pasang kaki kat Singapore..boleh letak order kat sana..
Singaporean memang carik cookies home made yang sedap macam ni..diaorang tak reti buat dan memang tarak jual kat sana..kita boleh masuk line..

Teruskan bro..Gud Luck..

Have A Nice Day..
TQ

Assalam semua
Den dah beli dua kali dengan bro sconsult...Mula-mula cuba kesemua jenis (6 telap)..tak sampai 4 hari..habis kena balun dengan den,bini dan bebudak (3 hero)...Kemudian odar lagi 8 telap..yang nie pun dah abis...

Secara keseluruhan..memang best...Klu den tengok mana telap yang habis dulu..adalah kopi...kendian vanila kendian koko...
Dari segi servis yang diberi..wow super..sebab den nie sebelah kampung jer..tu yang cepat sampai tu...hahaha...
Apa2 pun memang terbaik..bukan den nak promote lelebih tetapi memang best...den klu bebudak tak suka den tak beli...
Terima kasih

wan2110 said:
kiriman dh terima ari sabtu pg.. so efficient.. n dh abis mkn pn 3 botol tu.. huhu.. :)paid:)paid

sy nk repeat order utk 3 botol vanilla choc chip & 1 botol coco choc chip. tp if nk order bnyk let say 20 botol ke pn ikut harga same ke yek..

......
......
. tqvm. :)cgrock:)cgrock

Terbaik cookies TT..yg vanilla tu paling sedap skali...perfect dari sudut kemanisan, rasa...mmg nice..kalau tak igt pada ofismate mmg da setel aku ngan wife kerjakan :D

Double thumbs up to TT..excellent service, excellent support, excellent product. Well done ! :)cgrock

Definitely will repeat order :)cgrock

fuhhh..rasa biskut mmg mantap TT..
mmg kalah lah famous amos..
dahlah murah..rasa pula sedap..
mmg terbaikkkkkkk.........

stok selamat diterima ..beli 6, satu dah licin..meme SEDAP:D:D:D:D

terbaek la cookies ni sampai member2 semua tanya mana beli nk tempah untuk raya..hehehe gayanya macam ni kena jadi agen plak..

TT, smlm mlm dh amik cookies kat skynet...
Terbaeekkkk!!! Highly recommended....
Will come back for more..
:D:)paid:)paid:D

Cookies dah terima. 6 telap semuanya, satu2 saya dah test. Mmg sedap! Tahniah sbb berjaya hasilkan produk setaraf famous amos. Cuma satu je komen saya, yg vanilla crunchies & vanilla choc chip tu ada rasa terlebih masin sikit. Maybe boleh kurangkan garam or guna unsalted butter? Yg lain semua perfect. 5 bintang ;)

cookies dah sampai 2 hr lepas..ni nak abih dh pun..pasni bole order lg ngan tt..mmg terbaik..kalah pames ames..!

mai den nak update den punya order hari tu..
minggu lepas den order 10 telap dgn TT..hari
ni tggal lagi 2 telap je..mertua den yg tak
suka makan biskutpun boleh terlayan
..dia tanya
beli mana?den jawablah yg ni utk testing je..
yg betul belum masuk market lgi..hehe..ada pluang
ni...
nnti den nak order satu kotak lgi ye TT..
nak habiskan yg baki ni jap..hehehe..
moral of the story..BISKUT TT MMG MANTAP..

Alhamdulillah, tghari jumaat ni datang rezki dah biskut satu kotak haha..2 hari je suda sampai, in a good condition takde pecah2 pun biskut dia n rasa mmg lah terbaik :)paid so far yg try bagi positive feedback :)cgrock Jom solat jumaat!!:)cgrock

Free bump skali tuk tuan ir. Mmg terbaik biskut ni, sedap weh.. tt, nnt kalo ambe ade order, kasi price cun yoo

sya sudah membeli 36 telap..
anda bila lagi?
hehehe....moga bisness TT terus maju..
katakan YA pada biskut sedap..mmg TERBAIKKKKKK

Aslm tuan, barang sampai tghari tadi.Semua ok takde pecah.
Dah cuba,try n test....Rangup,Sedap dan Enak!
Harap tuan dapat mantain kualiti dan rasa.
In shaa Allah produk tuan ni boleh pergi jauh lagi.Good luck tuan!

Tuan...

Tq. Barang dah sampai dan rasa memang sedap. Hari ni nak order lagi 3x coffee chocolate chip + 1x vanilla crunchies + 1x cocoa crunchies + 1x coffee crunchies....

da terima, sedapnyeeee yg vanilla crunchies, personal best! mak suka cocoa crunchies. overall sume sedap n terbaik. rs2 mcm xsmpt bwk pi opis je..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
"SCONS COOKIES" :

Nantikan kemunculan musim ke-2, akan kembali untuk tempahan aidilfitri.

Bagi mencapai target dan supaya lebih efisien untuk musim ke-2 ini,
hanya 3 jenis perisa coookies sahaja akan dihasilkan:

  1. vanilla chocolate chip
  2. cocoa chocolate chip
  3. cocoa crunchies



sconscookies_zps14b20f9e.jpg


Diharap agar terus mendapat sokongan seperti di musim yang lepas.

Terima kasih.


Testimonial terkini dari pelanggan CG:

huhu...nama den sudah ader kat depan rupanya...:)cgrock
personally bg aku mmg cookies tuan scon nie mmg sedap, beli 2 telap ari tu, 5 ari jer dah abis kat rumah aku nie...:">
setakat nie baru cuba perisa vanilla, pas nie nak buat repeat order utk perisa lain plak...:D
jom cgrian...beli jgn x beli....
p/s : tolong pomot skali utk tuan scon, hehe...:p

Wuit..den punya nama pun ada..hehehe..
Dengar sini semua orang kampong..
Memang aku dah try semua perasa..aku rasa satu persatu..perghhh..
Markahnya...aku bagi 10/10..perfect..memang terbaeekkk..sedap wei..
Memang boleh pergi jauh cookies ni..buat minum petang..sekejap jer habis..
Aku hadap 3 botol...setengah jam dah habis..macam piranha...kahkahkah..

Kepada sahabat ku tuan sconsult..
Teruskan bro..teruskan buat cookies ni..don't stop..

Biar kita jalan lambat macam kura-kura..tapi suatu hari nanti kita akan sampai juga tempat yang dituju..

Saya doakan tuan berjaya suatu hari nanti..tuan boleh pasang kaki kat Singapore..boleh letak order kat sana..
Singaporean memang carik cookies home made yang sedap macam ni..diaorang tak reti buat dan memang tarak jual kat sana..kita boleh masuk line..

Teruskan bro..Gud Luck..

Have A Nice Day..
TQ

Assalam semua
Den dah beli dua kali dengan bro sconsult...Mula-mula cuba kesemua jenis (6 telap)..tak sampai 4 hari..habis kena balun dengan den,bini dan bebudak (3 hero)...Kemudian odar lagi 8 telap..yang nie pun dah abis...

Secara keseluruhan..memang best...Klu den tengok mana telap yang habis dulu..adalah kopi...kendian vanila kendian koko...
Dari segi servis yang diberi..wow super..sebab den nie sebelah kampung jer..tu yang cepat sampai tu...hahaha...
Apa2 pun memang terbaik..bukan den nak promote lelebih tetapi memang best...den klu bebudak tak suka den tak beli...
Terima kasih

wan2110 said:
kiriman dh terima ari sabtu pg.. so efficient.. n dh abis mkn pn 3 botol tu.. huhu.. :)paid:)paid

sy nk repeat order utk 3 botol vanilla choc chip & 1 botol coco choc chip. tp if nk order bnyk let say 20 botol ke pn ikut harga same ke yek..

......
......
. tqvm. :)cgrock:)cgrock

Terbaik cookies TT..yg vanilla tu paling sedap skali...perfect dari sudut kemanisan, rasa...mmg nice..kalau tak igt pada ofismate mmg da setel aku ngan wife kerjakan :D

Double thumbs up to TT..excellent service, excellent support, excellent product. Well done ! :)cgrock

Definitely will repeat order :)cgrock

fuhhh..rasa biskut mmg mantap TT..
mmg kalah lah famous amos..
dahlah murah..rasa pula sedap..
mmg terbaikkkkkkk.........

stok selamat diterima ..beli 6, satu dah licin..meme SEDAP:D:D:D:D

terbaek la cookies ni sampai member2 semua tanya mana beli nk tempah untuk raya..hehehe gayanya macam ni kena jadi agen plak..

TT, smlm mlm dh amik cookies kat skynet...
Terbaeekkkk!!! Highly recommended....
Will come back for more..
:D:)paid:)paid:D

Cookies dah terima. 6 telap semuanya, satu2 saya dah test. Mmg sedap! Tahniah sbb berjaya hasilkan produk setaraf famous amos. Cuma satu je komen saya, yg vanilla crunchies & vanilla choc chip tu ada rasa terlebih masin sikit. Maybe boleh kurangkan garam or guna unsalted butter? Yg lain semua perfect. 5 bintang ;)

cookies dah sampai 2 hr lepas..ni nak abih dh pun..pasni bole order lg ngan tt..mmg terbaik..kalah pames ames..!

mai den nak update den punya order hari tu..
minggu lepas den order 10 telap dgn TT..hari
ni tggal lagi 2 telap je..mertua den yg tak
suka makan biskutpun boleh terlayan
..dia tanya
beli mana?den jawablah yg ni utk testing je..
yg betul belum masuk market lgi..hehe..ada pluang
ni...
nnti den nak order satu kotak lgi ye TT..
nak habiskan yg baki ni jap..hehehe..
moral of the story..BISKUT TT MMG MANTAP..

Alhamdulillah, tghari jumaat ni datang rezki dah biskut satu kotak haha..2 hari je suda sampai, in a good condition takde pecah2 pun biskut dia n rasa mmg lah terbaik :)paid so far yg try bagi positive feedback :)cgrock Jom solat jumaat!!:)cgrock

Free bump skali tuk tuan ir. Mmg terbaik biskut ni, sedap weh.. tt, nnt kalo ambe ade order, kasi price cun yoo

sya sudah membeli 36 telap..
anda bila lagi?
hehehe....moga bisness TT terus maju..
katakan YA pada biskut sedap..mmg TERBAIKKKKKK

Aslm tuan, barang sampai tghari tadi.Semua ok takde pecah.
Dah cuba,try n test....Rangup,Sedap dan Enak!
Harap tuan dapat mantain kualiti dan rasa.
In shaa Allah produk tuan ni boleh pergi jauh lagi.Good luck tuan!

Tuan...

Tq. Barang dah sampai dan rasa memang sedap. Hari ni nak order lagi 3x coffee chocolate chip + 1x vanilla crunchies + 1x cocoa crunchies + 1x coffee crunchies....

da terima, sedapnyeeee yg vanilla crunchies, personal best! mak suka cocoa crunchies. overall sume sedap n terbaik. rs2 mcm xsmpt bwk pi opis je..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
"SCONS COOKIES" :

Nantikan kemunculan musim ke-2, akan kembali untuk tempahan aidilfitri.

Bagi mencapai target dan supaya lebih efisien untuk musim ke-2 ini,
hanya 3 jenis perisa coookies sahaja akan dihasilkan:

  1. vanilla chocolate chip
  2. cocoa chocolate chip
  3. cocoa crunchies



sconscookies_zps14b20f9e.jpg


Diharap agar terus mendapat sokongan seperti di musim yang lepas.

Terima kasih.


Testimonial terkini dari pelanggan CG:

huhu...nama den sudah ader kat depan rupanya...:)cgrock
personally bg aku mmg cookies tuan scon nie mmg sedap, beli 2 telap ari tu, 5 ari jer dah abis kat rumah aku nie...:">
setakat nie baru cuba perisa vanilla, pas nie nak buat repeat order utk perisa lain plak...:D
jom cgrian...beli jgn x beli....
p/s : tolong pomot skali utk tuan scon, hehe...:p

Wuit..den punya nama pun ada..hehehe..
Dengar sini semua orang kampong..
Memang aku dah try semua perasa..aku rasa satu persatu..perghhh..
Markahnya...aku bagi 10/10..perfect..memang terbaeekkk..sedap wei..
Memang boleh pergi jauh cookies ni..buat minum petang..sekejap jer habis..
Aku hadap 3 botol...setengah jam dah habis..macam piranha...kahkahkah..

Kepada sahabat ku tuan sconsult..
Teruskan bro..teruskan buat cookies ni..don't stop..

Biar kita jalan lambat macam kura-kura..tapi suatu hari nanti kita akan sampai juga tempat yang dituju..

Saya doakan tuan berjaya suatu hari nanti..tuan boleh pasang kaki kat Singapore..boleh letak order kat sana..
Singaporean memang carik cookies home made yang sedap macam ni..diaorang tak reti buat dan memang tarak jual kat sana..kita boleh masuk line..

Teruskan bro..Gud Luck..

Have A Nice Day..
TQ

Assalam semua
Den dah beli dua kali dengan bro sconsult...Mula-mula cuba kesemua jenis (6 telap)..tak sampai 4 hari..habis kena balun dengan den,bini dan bebudak (3 hero)...Kemudian odar lagi 8 telap..yang nie pun dah abis...

Secara keseluruhan..memang best...Klu den tengok mana telap yang habis dulu..adalah kopi...kendian vanila kendian koko...
Dari segi servis yang diberi..wow super..sebab den nie sebelah kampung jer..tu yang cepat sampai tu...hahaha...
Apa2 pun memang terbaik..bukan den nak promote lelebih tetapi memang best...den klu bebudak tak suka den tak beli...
Terima kasih

wan2110 said:
kiriman dh terima ari sabtu pg.. so efficient.. n dh abis mkn pn 3 botol tu.. huhu.. :)paid:)paid

sy nk repeat order utk 3 botol vanilla choc chip & 1 botol coco choc chip. tp if nk order bnyk let say 20 botol ke pn ikut harga same ke yek..

......
......
. tqvm. :)cgrock:)cgrock

Terbaik cookies TT..yg vanilla tu paling sedap skali...perfect dari sudut kemanisan, rasa...mmg nice..kalau tak igt pada ofismate mmg da setel aku ngan wife kerjakan :D

Double thumbs up to TT..excellent service, excellent support, excellent product. Well done ! :)cgrock

Definitely will repeat order :)cgrock

fuhhh..rasa biskut mmg mantap TT..
mmg kalah lah famous amos..
dahlah murah..rasa pula sedap..
mmg terbaikkkkkkk.........

stok selamat diterima ..beli 6, satu dah licin..meme SEDAP:D:D:D:D

terbaek la cookies ni sampai member2 semua tanya mana beli nk tempah untuk raya..hehehe gayanya macam ni kena jadi agen plak..

TT, smlm mlm dh amik cookies kat skynet...
Terbaeekkkk!!! Highly recommended....
Will come back for more..
:D:)paid:)paid:D

Cookies dah terima. 6 telap semuanya, satu2 saya dah test. Mmg sedap! Tahniah sbb berjaya hasilkan produk setaraf famous amos. Cuma satu je komen saya, yg vanilla crunchies & vanilla choc chip tu ada rasa terlebih masin sikit. Maybe boleh kurangkan garam or guna unsalted butter? Yg lain semua perfect. 5 bintang ;)

cookies dah sampai 2 hr lepas..ni nak abih dh pun..pasni bole order lg ngan tt..mmg terbaik..kalah pames ames..!

mai den nak update den punya order hari tu..
minggu lepas den order 10 telap dgn TT..hari
ni tggal lagi 2 telap je..mertua den yg tak
suka makan biskutpun boleh terlayan
..dia tanya
beli mana?den jawablah yg ni utk testing je..
yg betul belum masuk market lgi..hehe..ada pluang
ni...
nnti den nak order satu kotak lgi ye TT..
nak habiskan yg baki ni jap..hehehe..
moral of the story..BISKUT TT MMG MANTAP..

Alhamdulillah, tghari jumaat ni datang rezki dah biskut satu kotak haha..2 hari je suda sampai, in a good condition takde pecah2 pun biskut dia n rasa mmg lah terbaik :)paid so far yg try bagi positive feedback :)cgrock Jom solat jumaat!!:)cgrock

Free bump skali tuk tuan ir. Mmg terbaik biskut ni, sedap weh.. tt, nnt kalo ambe ade order, kasi price cun yoo

sya sudah membeli 36 telap..
anda bila lagi?
hehehe....moga bisness TT terus maju..
katakan YA pada biskut sedap..mmg TERBAIKKKKKK

Aslm tuan, barang sampai tghari tadi.Semua ok takde pecah.
Dah cuba,try n test....Rangup,Sedap dan Enak!
Harap tuan dapat mantain kualiti dan rasa.
In shaa Allah produk tuan ni boleh pergi jauh lagi.Good luck tuan!

Tuan...

Tq. Barang dah sampai dan rasa memang sedap. Hari ni nak order lagi 3x coffee chocolate chip + 1x vanilla crunchies + 1x cocoa crunchies + 1x coffee crunchies....

da terima, sedapnyeeee yg vanilla crunchies, personal best! mak suka cocoa crunchies. overall sume sedap n terbaik. rs2 mcm xsmpt bwk pi opis je..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
"SCONS COOKIES" :

Tempahan untuk musim ke-2telah dibuka sempena aidilfitri.
Pengedar sediada ada boleh terus membuat tempahan seperti biasa.
Ada sedikit kenaikan harga pengedar, berikutan dari kenaikan harga barang2 mentah/asas dan juga tarif elektrik.

Bagi mencapai target dan supaya lebih efisien untuk musim ke-2 ini,
hanya 3 jenis perisa coookies sahaja akan dihasilkan:

  1. vanilla chocolate chip
  2. cocoa chocolate chip
  3. cocoa crunchies



sconscookies_zps14b20f9e.jpg


Diharap agar terus mendapat sokongan seperti di musim yang lepas.

Terima kasih.


Testimonial terkini dari pelanggan CG:

huhu...nama den sudah ader kat depan rupanya...:)cgrock
personally bg aku mmg cookies tuan scon nie mmg sedap, beli 2 telap ari tu, 5 ari jer dah abis kat rumah aku nie...:">
setakat nie baru cuba perisa vanilla, pas nie nak buat repeat order utk perisa lain plak...:D
jom cgrian...beli jgn x beli....
p/s : tolong pomot skali utk tuan scon, hehe...:p

Wuit..den punya nama pun ada..hehehe..
Dengar sini semua orang kampong..
Memang aku dah try semua perasa..aku rasa satu persatu..perghhh..
Markahnya...aku bagi 10/10..perfect..memang terbaeekkk..sedap wei..
Memang boleh pergi jauh cookies ni..buat minum petang..sekejap jer habis..
Aku hadap 3 botol...setengah jam dah habis..macam piranha...kahkahkah..

Kepada sahabat ku tuan sconsult..
Teruskan bro..teruskan buat cookies ni..don't stop..

Biar kita jalan lambat macam kura-kura..tapi suatu hari nanti kita akan sampai juga tempat yang dituju..

Saya doakan tuan berjaya suatu hari nanti..tuan boleh pasang kaki kat Singapore..boleh letak order kat sana..
Singaporean memang carik cookies home made yang sedap macam ni..diaorang tak reti buat dan memang tarak jual kat sana..kita boleh masuk line..

Teruskan bro..Gud Luck..

Have A Nice Day..
TQ

Assalam semua
Den dah beli dua kali dengan bro sconsult...Mula-mula cuba kesemua jenis (6 telap)..tak sampai 4 hari..habis kena balun dengan den,bini dan bebudak (3 hero)...Kemudian odar lagi 8 telap..yang nie pun dah abis...

Secara keseluruhan..memang best...Klu den tengok mana telap yang habis dulu..adalah kopi...kendian vanila kendian koko...
Dari segi servis yang diberi..wow super..sebab den nie sebelah kampung jer..tu yang cepat sampai tu...hahaha...
Apa2 pun memang terbaik..bukan den nak promote lelebih tetapi memang best...den klu bebudak tak suka den tak beli...
Terima kasih

wan2110 said:
kiriman dh terima ari sabtu pg.. so efficient.. n dh abis mkn pn 3 botol tu.. huhu.. :)paid:)paid

sy nk repeat order utk 3 botol vanilla choc chip & 1 botol coco choc chip. tp if nk order bnyk let say 20 botol ke pn ikut harga same ke yek..

......
......
. tqvm. :)cgrock:)cgrock

Terbaik cookies TT..yg vanilla tu paling sedap skali...perfect dari sudut kemanisan, rasa...mmg nice..kalau tak igt pada ofismate mmg da setel aku ngan wife kerjakan :D

Double thumbs up to TT..excellent service, excellent support, excellent product. Well done ! :)cgrock

Definitely will repeat order :)cgrock

fuhhh..rasa biskut mmg mantap TT..
mmg kalah lah famous amos..
dahlah murah..rasa pula sedap..
mmg terbaikkkkkkk.........

stok selamat diterima ..beli 6, satu dah licin..meme SEDAP:D:D:D:D

terbaek la cookies ni sampai member2 semua tanya mana beli nk tempah untuk raya..hehehe gayanya macam ni kena jadi agen plak..

TT, smlm mlm dh amik cookies kat skynet...
Terbaeekkkk!!! Highly recommended....
Will come back for more..
:D:)paid:)paid:D

Cookies dah terima. 6 telap semuanya, satu2 saya dah test. Mmg sedap! Tahniah sbb berjaya hasilkan produk setaraf famous amos. Cuma satu je komen saya, yg vanilla crunchies & vanilla choc chip tu ada rasa terlebih masin sikit. Maybe boleh kurangkan garam or guna unsalted butter? Yg lain semua perfect. 5 bintang ;)

cookies dah sampai 2 hr lepas..ni nak abih dh pun..pasni bole order lg ngan tt..mmg terbaik..kalah pames ames..!

mai den nak update den punya order hari tu..
minggu lepas den order 10 telap dgn TT..hari
ni tggal lagi 2 telap je..mertua den yg tak
suka makan biskutpun boleh terlayan
..dia tanya
beli mana?den jawablah yg ni utk testing je..
yg betul belum masuk market lgi..hehe..ada pluang
ni...
nnti den nak order satu kotak lgi ye TT..
nak habiskan yg baki ni jap..hehehe..
moral of the story..BISKUT TT MMG MANTAP..

Alhamdulillah, tghari jumaat ni datang rezki dah biskut satu kotak haha..2 hari je suda sampai, in a good condition takde pecah2 pun biskut dia n rasa mmg lah terbaik :)paid so far yg try bagi positive feedback :)cgrock Jom solat jumaat!!:)cgrock

Free bump skali tuk tuan ir. Mmg terbaik biskut ni, sedap weh.. tt, nnt kalo ambe ade order, kasi price cun yoo

sya sudah membeli 36 telap..
anda bila lagi?
hehehe....moga bisness TT terus maju..
katakan YA pada biskut sedap..mmg TERBAIKKKKKK

Aslm tuan, barang sampai tghari tadi.Semua ok takde pecah.
Dah cuba,try n test....Rangup,Sedap dan Enak!
Harap tuan dapat mantain kualiti dan rasa.
In shaa Allah produk tuan ni boleh pergi jauh lagi.Good luck tuan!

Tuan...

Tq. Barang dah sampai dan rasa memang sedap. Hari ni nak order lagi 3x coffee chocolate chip + 1x vanilla crunchies + 1x cocoa crunchies + 1x coffee crunchies....

da terima, sedapnyeeee yg vanilla crunchies, personal best! mak suka cocoa crunchies. overall sume sedap n terbaik. rs2 mcm xsmpt bwk pi opis je..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Untuk musim ke-2, telap/balang telah diupgrade berbanding musim lepas. Resipi cookies juga telah diupgrade dengan rasa yang lebih enak.

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register