BTC USD 38,846.8 Gold USD 1,821.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Scha Elinnea tayang tatu pula

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,537
Reaction score
2,408
Points
201
Scha Elinnea tayang tatu pula

Share


Tweet


SCHA tayang tatu pula.

SCHA tayang tatu pula.
Sudirman Mohd Tahir
[email protected]

Kuala Lumpur: Pelakon, Scha Elinnea sering menjadi perhatian gara-gara penampilannya yang seksi.

Terbaharu, pelakon drama Voice Note itu sekali lagi 'menghangatkan' warganet di Instagram apabila muat naik gambar memaparkan dirinya mempunyai tatu di bahagian badan.
ADVERTISING


Scha ketika dihubungi berkata, tatu itu adalah tatu palsu yang dibeli dalam talian.
"Memandangkan saya sedang bercuti dan tidak terbabit dengan penggambaran, jadi saya saja beli tatu palsu di Shopee. Apabila sampai saya terus lekat. Saya bukan mencacah tatu pun.
"Ia hanya sekadar suka-suka. Saya pun ada balas komen mereka di IG. Jadi, saya harap mereka faham dan jelas. Lagi pula tidak pernah lagi terlintas untuk buat perkara itu," katanya.
Selain komen yang mempersoalkan tindakan Scha itu, sebaliknya kebanyakan peminat memuji kecantikan pelakon kelahiran Sungai Petani, Kedah itu.
Hantaran itu mendapat lebih 16,000 tanda suka dan lebih 200 komen.
Dalam perkembangan lain, Scha terbabit dalam penggambaran drama Sitiktok dan Hatimu Sedingin Salju selain bakal muncul dalam drama Perempuan Tanpa Dosa unuk tayangan TV3.
 
Sponsored Post

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,859
Reaction score
690
Points
116
x kenal sapa ni..?
gambar bogel dia xde ke.. baru bole kenai2
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
299,163
Reaction score
12,843
Points
2,376
Tak kenal lak dia ni
Tak pemes la tu
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,909
Reaction score
643
Points
81
ah bukan aku kenal pun, mls nk mngoogle.... x mmbantu ekonomi negara
 

nokia3210

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,721
Reaction score
464
Points
46
adoi la ..publisiti murahan sungguh ..
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,654
Reaction score
306
Points
96
First time dgr nama ni kalau Scha Alyahya kenallah.
 
Last edited:

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,204
Reaction score
611
Points
161
Masalah testoterone,estrogen dalam badan mesti nak kena pandai kawal,masa usia macam ni la adrenaline semangat nak explore segala benda,last nanti kena exploit dgn orang yg tak bertanggungjawab.

Elok cari aktiviti yg berfaedah,mendatangkan kebaikan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register