BTC USD 51,630.4 Gold USD 1,681.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Scene Movie Tamil Terbaik. Dah Mati Boleh Hidup Balik.

CG Sponsors




Sponsored Post

aut05urfer

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2006
Messages
820
Reaction score
10
Points
15
siapa jejaka2 gendut kat Malaysia boleh cuba ujibakat jadi hero cerita tamil kat India la macam ni.
tak payah nak ada six-pack bagai, rambut panjang rebonding atau buat style pacak.
style rambut semak badan debab pun boleh jadi hero filem shampoo.

awek siap boleh gila bayang lagi :eek::eek:
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,981
Reaction score
109
Points
128
dia punya efek..
kelas pertama..
 

plasticruler

Active Member
Joined
Jul 13, 2011
Messages
1,699
Reaction score
0
Points
20
mmg lawak cerita2 tamil ni..tak terjangkau oleh akal..pernah dikir knp..mungkin sebab drg memerlukan hero yang power tak masuk akal untuk menegakkan keadilan dan kebenaran..dan...hero itu tidak wujud di alam nyata...hahaha
 

Sugar2daddy

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2013
Messages
15,681
Reaction score
30
Points
125
aku suka juga citer tamil

sbb aishawara rai berlakon juga citer tamil

cuma bising sikit laa... aku slowkan suara

baca subtitle je laa
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,393
Reaction score
1,560
Points
201
yg penjahat tu. muke gile itam... da mcm arang da
 
Sponsored Post
Top
Log in Register